Header

Tog just en tugga av denna.. ÅHHHHHHHHH jag är i himelen! SJUKT GOTT!Här ser ni mina nya naglar oxå, målade dem igårkväll! Haha jag tycker de verkligen påminner om typ godis/prinsessnaglar!

Likes

Comments

Tänk vad perfekt det skulle varit om jag blev snygg på en sånhär bild ? Kunde haft den oheader lixom!! Men nääsjälvklart ska man inte bli snygg när man bara tar en bild ..Likes

CommentsJag tänkte hissa...London! yeyyyy!  kom verkligen inte på något annat positivt att hissa i mitt liv just nu. Jag rekomenderar er alla att åka till London! Det är sååå värt pengarna, jag menar det kostar bara nån tuselapp för flyg hit och hem tsm! huur billigt som helst! Sen där i 'London är det ungefär lika dyrt att bo och äta/shoppa osv som det är här i Sverige. Sen är der varmare i London, tro det eller ej! Men det är sant, jag är beviset haha. Det är varmare där på hösten och även på vintern, dvs mer regn eftersom snön smäler och blir regn istället. Men jag trr faktiskt inte de har varmare somrar än oss, vilket är lite konstigt hah men de regnar allafall mer där än det gör här hemma. Men jag var där i 3 dar och det regnade inte någon dag. Så Feta hiss till London. Kommer säkert flytta dit i ett år eller något i framtiden. Åhh längtar!

 

 

Sen tänkte jag dissa .. VÄDRET! URSH! :( det typ regnar varje dag och löven är fett fula och allt är piss! haha jag älskade hösten och vädret  när jag var i London som sagt, där var det lite varmare, och inte så iiiiiiiiiiskallt som det är här! vafan liksom?hah det var upp till 15 grader i London när vi kom hem var det 3 , 3 fucking ynka grader! AAAGGHH. Jag ber dig gud, ge oss bättre väder tack

 

 

 

 

Likes

Comments

Två bilder ifrån när vi var i London på vs ! Älskar den affären haha det är typ magiskt där inne. Jag köpte faktiskt ett sett där ifrån, gick på 660 kr :)


Likes

Comments

Har precis varit på stan och köpte hem sushi som lunch! Jag är ett stort fan av sushi , skulle kunna leva på det!! Sen har min syster tagit körkort så hon skjutsade mig såklart till och från stan hehe :)

Likes

Comments