VAD HÄNDER I VECKAN?

Måndag

Min första dag på semestern börjar med att ta det lugnt. Sov fram till 09, åt frukost lite senare än vanligt, fixade mig och sen åkte jag på lite ärenden och handlade. Nu under kvällen har jag haft ansiktsmask och duschat.

Tisdag

Min födelsedag, jag ska fixa och baka inför kalaset imorgon eftermiddag då familjen kommer hit för att fira mig. Jag ska ha en mysig födelsedag helt enkelt!

Onsdag

Städa lite här hemma, börja packa inför Öland och på kvällen kommer Oz bror och hans syster hit för en fördrink och lite snacks innan vi har bokat på bord på en uteservering. Supertrevligt!!

Torsdag

Blir att fixa det sista inför Öland, se om något behöver tvättas, städa klart, duscha och göra mig redo för semester med familjen.

Fredag

Vid 13 tiden är tanken att vi ska åka och innan dess så ska alla sopor slängas, vattna blommorna och kolla igenom kylen, haha viktig info för er men de är det jag måste göra då. Sen bär det av mot sooool, förhoppningsvis!

Helgen

Sol, bad, semester, god mat och mysa med min familj på älskade Öland.


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linnealagermo

Instagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermo