VAD HÄNDER I VECKAN?

Måndag 

Någon dag för sent inlägg haha.. men igår var det jobb som stod på schemat och vid 15 tiden åkte jag hem för att vila och sen fixa mig inför kalaset som jag pratade om igår. Som jag har nämnt så sover jag hemma lite denna veckan också.

Tisdag 

Kom nyss hem från att har jobbat hos pappa idag med. Gjorde mer grovjobb idag och varit ute, så är gaaaanska trött efter all stekhet sol och värme. Mamma håller på att göra mat nu så ska bara äta och vila resten av dagen. En dusch får det bli också. Sover även hemma tills imorgon.

Onsdag 

Imorgon blir det en tredje dag hos pappasen för lite jobb. Vet inte än vad det är. Måste även städa och tvätta bil min bil. Ska även göra annat småjobb som samarbeten och sådant. Även förbereda inför jobb på torsdag. Så som det ser ut nu så sover jag i lägenheten då det blir närmare för mig på morgonen.

Torsdag 

Ska som sagt jobba på ELON 9-18, efter det åker jag nog hem direkt. Eftersom jag knappt varit i lägenheten så behövs det nog inte städas heller.

Fredag 

Tror det blir en ledig fredag om pappa inte har något åt mig. På kvällen är det sommarfest med pappas jobb, jag är bjuden men får se om jag blir sugen eller orkar. Annars så ska jag kanske träffa Ally och sen hoppas på att någon liten vän vill sova hos mig då jag tänkt sova i lägenheten.

Helgen 

Helgen är oklar än så länge. Det är ju lönehelg så många kommer nog hitta på saker men jag får se vad det blir för min del. Sova hemma, alltså i lägenheten ska jag göra iallafall då Oz kommer hem på söndag. Då kommer jag sitta där och vänta på honom <3

Veckans ser framemot:

Tills min älskling kommer hem.


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linnealagermo

Instagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermo