RIVNINGEN FORTSÄTTER...

Kollar på massa sånt här just nu för att inte ge upp haha... kan väl säga att vi är verkligen mitt uppe i rivningen just nu, men ändå klara typ. Nedan ser ni lite bilder från dagens stora rivning.

Renoveringsdag, 2

Mamma, pappa, min bror Joel och hans flickvän Alma kom för att hjälpa till idag. Vi rev heeeeela köket, tog bort alla tapeter i köket, även golvet i köket, lite dörrkarmar och garderoben i sovrummet. Så nästa steg just nu är att mäta på köket, ta bort resten av alla dörrkarmar och tapeterna i hallen. Men först slänga all skit. I sovrummet har vi ställt all skit som ska till tippen och det är en hel del kan jag säga. Mamma hade även fixat lite fika, så vi invigde balkongen också. Nu ska jag sova då jag är rätt så slut. Har även duschat då man blir helt slut och svettig av att riva. Kan dock säga att slå sönder köket var riktigt kul, det var så skönt att bara slå sönder haha... men nu checkar jag ut för idag.


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linnealagermo

Instagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermo