Min student

Ja hörni, i lördags var dagen det hände. Jag tog studenten. Bästa dagen i mitt liv och alla som firade mig gjorde dagen ännu bättre! Tänkte gå igenom dagen med bilderna steg för steg.


Bild: @corneliakarlsson ❤️


Bild: @corneliakarlsson ❤️

Vid 07 träffades klassen för den traditionella champnagefrukosten, bara där började dagen perfekt. God frukost, alla var glada och förväntansfulla. Vi tog bilder för att minnas denna dag och delade ut ”klassens...” tallrikar!


Vi begick oss till skolan vid 9.30 ca för att ta bilder, avslutning i aulan och sista träffen med våra mentorer och klassen. Vi fick betyg och blommor av dom. Sedan vid 12 så var det UTSPRING och träffa familjen, släkt och vänner!


Sedan var det dags för flaket och det var såå sjukt roligt! Våra lakan var lätt det bästa och vi hade lätt roligast på flaket!


Mottagningen! Min bror hämtade mig och William och för er som missade de så hade jag min mottagning tillsammans med min kusin, William.


Vi tog bilder, umgicks med alla och det blev runt 100 pers 🙄 fick presenter som jag öppnade igår och vill ni att jag ska visa dom?? Här är en bild på mig och mina fina bröder och William! <3


Avslutar inlägget med finaste bilden som nånsin tagits! Min fina älskling, tack för du gjorde min dag! ❤️

Och vill bara säga tack till mina föräldrar och min moster och hennes familj för all hjälp med mottagningen och alla andra som hjälpte, ni gjorde dagen perfekt och jag är så tacksam för allt ni gjorde för oss denna dag. Tack! 

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linnealagermo

Instagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermoInstagram linnealagermo