1. Vilken ögonfärg har du?

Jag har gröna ögon och inte blå/gröna utan riktigt gröna med en svart ring runt, vilket är ganska ovanligt men också något jag är väldigt nöjd med på mig själv.2. Gick du på någon sport när du var liten?

Jag testade på några sporter men det jag fastnade för var ridning som jag då gick på i nästan åtta år och jag saknar det en del faktiskt.3. Om du skulle kunna ha vilket husdjur som helst, olagligt eller inte, vilket djur skulle det vara?

Åhh, det skulle nog vara en liten apa eller ett lejon men jag är så mån om att djur ska få leva i sin riktiga natur om dom kan det, så blir typ att jag inte vill det ända. Men hund är ett djur som jag vill och kommer ha så småningom.4. Brukar du bli åksjuk?

Nej, har hänt väldigt sällan faktiskt.5. Är du duktig på sport?

Jag tycker inte att sport är så jättekul men om jag skulle gå in för det så skulle jag nog vara ganska så duktig faktiskt.6. Om du var tvungen att flytta till ett annat land, vart skulle du flytta?

Tvungen och tvungen men om jag skulle vilja också så skulle jag nog välja London eller Paris, ja det är städer men menar landet också såklart haha.7. Äter du tillräckligt med grönsaker?

Ja men det tycker jag. Jag älskar grönsaker och skulle kunna äta det till allt typ.8. Tycker du om att titta på skräckfilmer?

Ja det gör jag hehe, dock mår jag ju skit efter men gillar inga andra filmer än action och skräck för jag gillar när det händer saker.9. Svär du inför dina föräldrar?

Nej det gör jag inte, jag har för mycket respekt för dom att kunna göra det.10. Hur många länder har du varit i?

20 stycken kanske.

Fobier, barn och hemlisar 

Vem är jag?

11. Vill du gifta dig?

Jaa det vill jag. Jag ser framfor mig hur jag vill ha bröllopet och att det kommer att vara med Ozborne!12. Gillar du barn?

Jag älskar barn! Och jag/ vi kommer att vilja ha två tre stycken kanske. Har till och med några namn som jag vill att barnen ska heta <313. Är du en stads eller naturmänniska?

Stadslivet i all ära men jag är och kommer alltid vara en naturmänniska då jag är uppvuxen på landet och föredrar lugnet som finns dör.14. Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Antingen skulle jag vilja kunna bli osynlig, läsa andras tankar eller att flyga.16. Har du några okända talanger?

Jag tror typ inte det, vilket är tråkigt, men isåfall är det väl att jag gillar att sjunga. Jag säger inte att jag är duktig men jag tycker om att sjunga, men har sån sjuk scenskräck så därför jag inte gjort något åt det.17: Vilken är den dominerande färgen i din garderob?

Svart helt klart men beige börjar snart att ta över och likaså grått.18. Färdas du helst med bil, buss, tåg, flyg eller båt?

Skulle först säga tåg eller buss då jag varken gillar att åka båt eller flyga. Har på sistone fått extrem flygfobi och klarar knappt av tanken på att flyga och om jag väl ska göra det måste jag förbereda mig i månader.19. Kan du vissla?

Ja det kan jag men bara vanligt. Hade dock velat kunna busvissla but no.
20. Har du berättat en hemlighet till någon den här veckan och i så fall VAD?

Nej jag tror inte det och om jag skulle det så hade det varit en hemlighet om mig själv då jag inte berättar vidare om en kompis skulle säga en hemlis till mig <3

Gillar

Kommentarer

Bowling med vänner 

Sitter just nu och äter lite innan jag ska börja fixa mig för kvällen. Jag känner mig inte helt kry, mår illa, ont i huvudet och trött men hoppas på att det är något jag bara känner nu. Tog en tablett förut så får hoppas att den verkar snart. Vid 19 ska vi hem till en killkompis och förfesta lite innan vi drar till bowlingen. Vi blir ett gäng vilket är kul. Det är som återstår nu är vad man ska ha på sig:(

Men här kommer mina tre favorit väskor just nu:

Crossbody, shutterheim, nunóo

Black croc baguette bag - HÄR/ Tote bag transparent - HÄR/ Ellie new suede - HÄR


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Nystädat & morgondagens schema 

Ja klockan är snart mycket men kunde inte gå och lägga mig utan att städa. Har jobbat sen i tisdags och ska även jobba imorgon och när jag kommer hem så vill jag bara däcka.


Men hur ser min morgondag ut?

jobba 10-14

• hem, äta och vila

• kanske kolla på Oz innebandy cup om jag orkar

• duscha och fixa mig inför kvällen

• vid 19 ska jag och Oz träffa våra vänner och dricka lite

• sen blir det bowling vid 22 woho haha


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer