Header

Rubriken talar...

Jag är så lycklig att jag kommer få åka hem imorgon, men jag tycker det är så synd att praktiken slutar. Kommer verkligen att sakna allt med safari, den absolut bästa praktikplatsen jag har haft!
Längtar till sommaren när jag kommer få åka linbanan över djuren jag under dessa tre veckor tagit hand om, det ska bli så roligt.

Men för att komma på bättre tankar så går tåget 10.36 imorgon från resecentrum mot Katrineholm, sedan byte och vidare mot Göteborg och sedan ett byte till mot Helsingborg. Så jag kommer vara hemma runt 4 på eftermiddagen, inte så farligt ändå.

Ni får iallafall ha det bra så hörs vi, puss /L

De vackra visenterna :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och min första lediga dag på veckan. Jobbade ju i parken igår och det var roligt, men jag var väldigt trött och glömsk, haha!
Men det är skönt att få vara ledig idag iallafall, imorgon är det upp tidigt igen och jobba till på fredag. Sen så är praktiken över, tråkigt men det ska bli så roligt att få komma hem. Måste dock ta en omväg och åka via Göteborg och sen vidare till Helsingborg istället för att direkt åka till Lund. Så det är lite segt och tar ungefär 2 timmar längre, men men. vad ska man göra åt saken?

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Härliga zebror :-)

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det fredag men jag får inte min helg riktigt än, ska jobba imorgon för att jobba igen måndagen jag missade första veckan under praktiken. Men jag har kommit in i en rutin nu att gå upp tidigt osv, så det ska nog gå bra. Det är liksom inte arbetet jag är trött på eller klagar på. Det är liksom att ta mig dit, det är det som är jobbigt, haha 😂
Men jag trivs ju så bra där så det är så värt det, verkligen!

Mitt mellansnack jag hade igår gick också riktigt bra så jag är verkligen jätteglad och nöjd med praktiken och det ska bli tråkigt att det slutar nästa vecka. Men veckan måste ju börja först 😉
Men jag saknar ju min vovve och alpackorna så det ska bli roligt att komma hem igen i en vecka. Nu på våren har jag många lov och lediga dagar så kommer att vara hemma mycket innan det är dags att ta studenten. Min mössa har ju kommit, så nu kan man verkligen börja räkna ner på riktigt.

Imorgon ska jag upp klockan 5 för att ta spårvagnen halv 6 och bussen som går 06.20 från resecentrum. Så jag tänkte gå och lägga mig snart.

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Fina stallkatten Ida som finns på safaristallet

Likes

Comments

Hej på er!

Ska precis sätta mig med gymnasiearbetet, har inte gjort det än, hehe!
Jag fastnade framför youtube, som vanligt. Men de tär ju så kul att bara klicka runt på olika videos, haha!

Iallafall, ska försöka jobba på det och sen tänkte jag försöka gå och lägga mig någorlunda i tid. Upp klockan 06.00 imorgon jue...

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Saknar mina två pojkar

Likes

Comments

Hej på er!

Precis kommit tillbaka från ICA, och gud med snö vi har asså. Det är helt sjukt!
Iallafall, köpte mycket frysmat till praktiken och köpte även en Ben&Jerry till helgen. Måste ha något gott att äta ju 😉

Tänkte faktiskt jobba på lördagen nästa vecka, eftersom att jag missade måndagen denna veckan så jobbar jag igen på lördagen så att jag ändå får mina 15 dagars praktik. Trivs ju så bra på safari 😄
Väldigt tråkigt att detta är sista praktiken, jag har ju haft så mycket roligt och lärt mig väldigt mycket på alla ställen jag har varit på. Så det är lite synd, men samtidigt roligt för snart måste jag söka jobb... på riktigt!

Känns rätt så skumt då jag fortfarande känner mig som en 16-åring liksom 😁

Men iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Spot the wolf 😉

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och jag sov lite längre än förväntat. Vaknade runt 8, men tänkte att jag kunde ligga kvar i sängen lite till så jag vaknade inte förrän klockan 11...
Så vi får se om jag kan somna inatt, ska ju upp tidigt imorgon för att gå till praktiken. Men det ska nog gå bra.

Nu tänkte jag iallafall duscha för att sen gå och handla mat till veckan. Tänkte också försöka sätta mig med gymnasiearbetet idag och försöka börja på det. Får se om jag gör det dock, haha!

Men ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

​gammal bild på de fina gemsbockarna

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag och jag sov till ungefär klockan 9, skönt att äntligen få sova ut efter att ha gått upp 06.00 varje dag nu i en vecka. Idag har jag tvättat min arbetströja då den blev lite skitig efter en veckas arbete i stall, så ganska så obvious att den behövde tvättas, haha!

Imorgon hade jag inte tänkt göra någonting faktiskt (ungefär som idag, hehe).
Jag går iallafall ca 20 000 steg varje dag nu under praktiken så det är ju väldigt bra att jag faktiskt rör på mig som jag i vanliga fall är väldigt dålig på när jag inte är hemma i Helsingborg.

Men iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Kan med säkerhet säga att här uppe är det verkligen vinter!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det fredag och första veckan av praktiken är avklarad. Jag har verkligen så roligt, trivs riktigt bra. Dock så hade jag lite otur med att mitt passerkort in till parken gick sönder. Så nu kommer jag inte in, haha!
Men jag har iallafall lämnat in det så det är på gång, ska höra av mig på söndag och se om de har gjort ett nytt. Men jag kom in idag iallafall så det var skönt.

Nu är det bara två veckor kvar, det känns redan lite tråkigt. Men jag tror nog att tre veckor är precis lagom för att känna sig nöjd ändå, så det känns bra!

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Bilden har ingenting med ämnet att göra, haha! Det är inte såhär fint väder heller!

Likes

Comments

Hej på er, nu börjar kvällen närma sig och jag tänkte ta ett bad innan jag går och handlar mat för veckan. Jag har inte gjort så mycket under dagen så det finns inte så mycket roligt att berätta, haha.

Men däremot så börjar praktiken imorgon, jag tar bussen som är där ute vid 9. Sedan aktiveras passerkorten och sedan vid 10 så kommer dem från safari och hämtar mig. Jag är så taggad, det ska verkligen bli jätteroligt.

Men iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Den här låten släpptes för längesen, men jag har precis hittat den och jag har lyssnat non-stop.

Vissa av er har säkert redan lyssnat på den men jag måste dela den med er som inte har det. Enjoy, haha :-)

Likes

Comments