nya prinsessnaglar, aktier, skogen, utbildning och akvariepyssel

hej på er!

jag ska försöka inte vara en sån perfektionist när det kommer till bloggande. jag vill gärna lägga ut massa fina bilder i varje inlägg för att ha lite roligare och luftigare inlägg. men denhär bloggen är ju främst till för mig och mina närmsta ändå.

först och främst kan jag ju säga att jag har kommit igång med min utbildning nu! jag utbildar mig till rådgivare och butikssäljare i djuraffär. känner mig genuint intresserad av plugget och känner att jag fått en bra start. har dessutom redan fått en praktikplats i sommar. hur drömmigt?

jag fick tillbaka en del på skatten och jag sparade undan allting vilket jag är stolt över. har även investerat en del i aktier och fonder. spännande.

jag satt uppe till halv fem inatt och gjorde naglar, dom blev sjuukt fina. har aldrig gjort såhär fina naglar.

trots att jag somnade sent så vaknade jag 11 idag. jag har ätit en sallad, varit i skogen och lekt med kira, njutit av naturen och vädret. jag har även bytt vatten i mitt största akvarium och har lagt in en mus till ormen.

nu måste jag sminka mig lite fort och sen dra iväg och jobba 6 timmar, najs! behöver pengarna, är så taggad på att spara mer pengar till att flytta hemifrån :3

Gillar

Kommentarer