antagen till utbildning för att bli djurbutiksbiträde!

hej!

häromveckan fick jag beskedet jag min ansökan till utbildningen för att bli djurbutiksbiträde blev godkänd! jag är superglad och känner att det här kan vara början på ett nytt kapitel i mitt liv! men är också fett jävla rädd att min kära sociala ångest ska förstöra för mig då jag kommer träffa främmande människor samt ha praktik. men jag tänker fan inte låta nån jävla ångest hindra mig från att åtminstone försöka.

är också lite rädd att jag ska ha svårt att hålla igång pluggandet då jag har svårt att hitta motivation till plugg överlag. finns en anledning till att jag gick ett fjärde gymnasieår liksom. men samtidigt så går utbildningen bara på halvfart så det är inget hemskt tempo. dock kommer jag jobba extra vid sidan av så att göra kommer jag ju ha oavsett.


känner att jag fan får satsa på det här nu. visst, jobben inom yrket kanske inte är supermånga men om det här är mitt drömjobb så varför inte försöka? att gå en ettårig utbildning skadar inte nånstans, snarare tvärtom känner jag att jag har möjlighet att utvecklas inte bara på papper utan som människa.

skolan ligger 3 timmar med bil härifrån och kommer även behöva sova på typ B&B när vi har träffar där. känner att det kan bli en liten prövning då jag inte direkt är van vid det men jag känner mig ändå redo att göra det!

lite random bilder från mitt liv senaste tiden c:

ormmys och mina kära hello kitty-skor

livets tröja

uppfriskande promenad i sundbyholm med emma!


sådär nu har jag uppdaterat lite om hur mitt liv ser ut just nu! imorn blir det jobb och eventuellt att väga mig igen. nu ska jag nog spela lite gitarr :3

Gillar

Kommentarer