Postad i: foto

Idag trillade bilderna som ska upp på museet ner i brevlådan! De kommer hängas upp antingen måndag eller tisdag nästa vecka och sedan finns de att titta på för allmänheten i Stora hallen på Värmlands museum fr.o.m onsdag 23/11 kl 18.00 och en vecka framåt! Fritt inträde upp till 25 år (har jag för mig??), annars 80 kr - hoppas vi ses där!

Likes

Comments

Jag tänker inte säga "oj förlåt livet kom emellan" - för det har det inte. Jag har självmant valt att inte lägga så mycket här den senaste tiden eftersom det varit svårt att få ihop allt helt enkelt. Mitt upp i all stress som varit genom skola, jobb, diagnos-utredningar och hp-plugg förlorade jag även personen som mitt liv cirkulerat runt de senaste åren. Att bloggen uteslöts blev en självklarhet och djupare än så tänker jag inte gå in på det.

Nu har jag mitt näst sista höstlov också. Det började med Halloween-firande och nu har jag åkt tillbaka till hembygden för att spendera de sista dagarna här innan skolan drar igång igen. Förhoppningvis hinner jag en sväng till Jönköping för att hälsa på en kompis också, oklart än dock.

Hur mycket jag kommer blogga framöver återstår nog att se. Jag ska försöka bli bättre men det är verkligen inte prio 1 just nu. Jag önskar däremot att det vore, med tanke på att det här är vad jag vill göra och vad jag tycker är roligast.. Men så enkelt är det ju inte tyvärr. Jag är uppe på fötterna iallafall och har riktigt roliga projekt på gång vilket är det viktiga. Det här får nog komma i andra hand ett tag till, men ta hand om varandra så hörs vi förhoppningsvis snart! kram

Likes

Comments

Postad i: musik

"Du svara mig när jag fråga dig, att du aldrig skulle släcka våran låga nej

du är nån annan, låtsas va oberörd

men ligger vaken och jag vet du undrar vad jag gör

​Bästa bästa bästa älskade Hov1 släppte nytt igår natt och de kan inte ha gjort ett bättre jobb. Tycker verkligen denna är det bästa de gjort, har spelat den nonstop sedan den släpptes - älskar!

Likes

Comments

Postad i: foto

Fick chansen att låna och leka lite med en riktig drömkamera, Canon 5D mark iii! Är däremot en trogen Nikon-användare för tillfället så bilderna blev verkligen inte de bästa direkt, tänker skylla det på det iallafall ;) Jag ska förresten vara med i Värmlands Museums tävling/utställning 100 löpmeter foto. Det är 100 olika hobbyfotografer som under 2 veckors (?) tid får en meter var att ställa ut sina sina bilder på i Värmlands museum. Publiken får sedan rösta mellan vilka av dessa 100 som är bäst och den som vinner får sin utställning köpt av museumet. Bilderna kommer hänga uppe i november men exakta datum minns jag tyvärr inte, kommer uppdatera er när det närmar sig! Kram xx

Likes

Comments

Postad i: vardag

Bild från när min gulle bjöd på ikea-frukost några dagar sedan. 

Nu ligger jag här hemma igen, sjuk. Mitt immunförsvar vill verkligen inte samarbeta. Bloggen har ekat tom över en vecka också, men nu när skolan börjat har jag inte riktigt haft motivation till att göra något annat än att ligga i sängen och kolla serier... Har feber, hostar och orkar inte göra något. De senaste dagarna har med andra ord inte varit speciellt glamorösa. Igår hade vi dock inspark för ettorna också, och måste säga att det blev riktigt lyckat ändå. Trots att de kanske inte tyckte det var lika kul som vi gjorde, haha ;)

För övrigt funderar jag på att köpa ett nytt objektiv, förmodligen ett 50 mm F1.8. Saknar verkligen att fota som jag brukade, vart jag än var hade jag en kamera i högsta hugg, men nu ligger den mest och samlar damm.

Har börjat fått ordning på nya lägenheten nu också vilket känns riktigt bra, köpte bl.a ett nytt soffbord häromdagen som jag tjatat efter sedan jag flyttade in i den förra lägenheten ett år sedan haha. Men har inte blivit av att jag köpt något i inredningsväg jag velat ha förän nu, då jag alltid visste i den förra lägenheten att jag kan behöva flytta ut när som helst. Det är verkligen det bästa med att jag har förstahands-kontrakt nu, att ingen sparka ut mig när de känner för det utan nu bor jag här tills jag självmant flyttar ut i princip. Livet rullar på med andra ord, trots dålig uppdatering på bloggen. Nu vill jag bara bli frisk och vara back on top. Är det klyschigt att säga att att man älskar livet just nu? Well I do. 

Hoppas ni har det lika bra, puss

Likes

Comments