är jag äntligen hemma på Gotland igen efter sex underbara dagar med några av mina närmaste vänner! Fan vad dom är duktiga på att få mig att må så där toppen bra!

Så mitt tips är att om du känner dig ensam eller ledsen försök att ta få kontakt med någon eller några människor som du känner att du glömmer omvärlden med och bara kan vara dig själv med. som helt enkelt får dig att må bra. De personerna gör verkligen under för en!

Det är i alla fall vad jag gör varje gång jag känner att det börjar se mörkt ut för mig. Jag tar kontakt med mina underbara vänner och bara spenderar lite tid eller pratar med dom. 

Så jag vill tacka de personerna för de här dagarna, vi kunde inte ha haft det bättre 

Lots of love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i går, jag har alltid haft det tufft med att folk inte trodde att jag skulle klara av att hålla på med hästar som för just den tiden var trav. Det va rätt så mycket tissel och tassel om att jag inte skulle klara av det och det var inte riktigt någon som litade på mig kändes det som. Allt kändes bara så jobbigt och tufft att ens gå upp ur sängen orka gå till skolan och sedan orka cykla till stallet i ur och skur för att ta hand om hästen.

Och hästarna är ändå min höjdpunkt i mitt liv och att sedan få känna att man inte orkar med det är en otroligt konstig känsla som jag inte tycker hör hemma i mina tankar.

Men nu när jag har börjat bli äldre så har jag insett att jag har haft otroligt många människor som egentligen alltid har stöttat mig och nya människor som jag har träffat nu senare i mitt unga liv ;) som alltid har funnits vid min sida och som har försökt att få mig att förstå att jag är precis lika mycket värd som alla andra! Och de människorna är jag OTROLIGT tacksamma för.

Men det har ändå blivit att jag har liksom koncentrerat mig på allt det dåliga för det är de som har stått ut och det är de jag försöker ändra på. Jag ska börja försöka se allt på det positiva och ha en positiv inställning till livet och det tycker jag också att ni som har läst det här inlägget ska göra!

Lots of loveLikes

Comments

Mitt mål med den här bloggen är att få alla människor som inte har dyssmeli att förstå att de inte är ett''handikap'' utan en fördel för dig själv när du väl kommer till den fasen

Jag är nämligen född med bara en hand (dyssmeli) och jag har precis börjat att se min hand som en möjlighet att kunna hjälpa andra som har dyssmeli med att få dem att tro på sig själva och att våga vara precis som de är.

Jag har i hela mitt liv fått kämpa med fördomar så som att jag inte skulle klara av att göra det jag ville mest, alltså hästar. Hästar har alltid fått mig att må bra och att kunna vara mig själv, och inte ha några krav. Men att sen få höra att man inte klarar av det är nog en av de värsta känslorna jag har varit med om.

Men jag har jobbat mig igenom det och jag kan rida och köra hästar precis som vilken sjuttonåring som helst.

På grund av mitt dyssmeli så har jag alltid fått vara så jäkla envis eftersom ingen trodde på mig, Det har jag nu ändrat på till min fördel. :)

Jag hoppas att folk kan kan ändra sina åsikter genom att läsa min blogg, att om man vill klara av något så kan man det. Jag säger inte att alla inte tror att man inte klara det men det finns folk och det är dem jag försöker få att förstå ifrån min synvinkel ur det hela.

Om du har några frågor så är de bara att fråga på:)

Lots of love

Image and video hosting by TinyPic" />

Likes

Comments