Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit ut en kväll denna vecka å det var igår.

Känns konstigt att inte ens vara där på crusingdagen iår som är idag. Men har inte varit så jätte pigg idag när man körde fullt ös igår.

Hade iallafall skitkul igår.

Jag å Ewe åkte till rättvik och fixade oss, drog ner till stranden och sen kom Marie, Lina och Fellic.

Efter ett tag kom Hurtig ner så drack vi, köpte langos och bara strosade runt :)

efter ett tag drog alla tjejer hem utom jag och Marie så då drog vi till Nils, Max och Rasmus och spelade Wii.

Sen bestämde vi oss för att dra till husbåten men hamna istället ute på vägen med vallberg, stefan å åberg å hela gänget för allsång me gitarr och bara snackade å hade trevligt!

taggar lördag då blir skumparty på bowlingen.

Likes

Comments

Sitter här i Mora och har nyss kollat på hungergames. Bra film!

Tidigare idag har vi shoppat, hittade ett par jeans och en bikinitopp.

Nyss hade vi tråkigt så vi sminkade varann, snyggt va?

 

Likes

Comments

Nu är jag i Mora och under den här dagen har vi redan hunnit färga mitt hår, shoppat, lagat mat, ätit på donken och färgat Mandas hår :)

Trivs väldigt bra i brunt hår :)

Snart blir det film, pucko och choklad(y) 

 

Likes

Comments

Så, nu var crusingtisdagen över. Det var kul men hade högre förväntningar på kvällen om jag ska vara ärlig. Började förfesta lite hos Hanna, sen drog vi ner mot strandresturangen och skulle käka. köa och vänta på maten tog sammanlagt 1 timme och sen var det något sjukligt kallt. Men träffade iallafall kul folk som vi träffade dagarna innan och nya folk också. Synd att man alltid kommer ifrån brudarna på sånna här saker bara. Robin och Oskar var rätt underhållande iallafall så det var väl tur.

Sent på natten/tidigt på morgonen följde vi med några vi träffat tidigare dagar och någon från skolan till en efterfest på campingen i slalombacken. Efter ett tag satt jag där själv med främlingar igen nästan sovandes. Klockan var nog närmare 5 imorse innan jag och Amanda och Kim drog hemåt mot Hanna för att sova en stund. Drog hem när vi vaknade, åt och sov på en gång. Skulle egentligen bli sista kvällen igår men åker ner en sista dag idag sen får det vara nog. Så ska ta å fixa mig nu lite och se när vi drar oss mot folket.

Pusss

 

Snor två bilder från Amanda Hurtig från igår (a)

Likes

Comments