Det är något med träningskläder som ger mig en sjukt stark vilja att träna. När jag går till gymmet vill jag ha snygga träningskläder på mig, då självförtroendet hos mig stiger direkt och då gör jag ett mycket bättre träningspass. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ungdomar med psykisk ohälsa ökar i Sverige ,självmordsförsök och fullbordade självmord bland ungdomar ökar också.

I dagens samhälle är psykiska ohälsa en av de större problemen vi har. Flera utbildningar i första hjälpen till psykisk hälsa för ungdomar har anordnats under hösten 2013 i Stockholm som ett pilotprojekt som bekostas av Socialdepartementet i syfte att öka kunskapen om psykisk ohälsa och öka beredskap hos vuxna att vilja hjälpa ungdomar.


Detta är något som även jag tycker att Region Skåne och övriga Sverige skall fundera på att ta efter. På i stort sätt alla arbetsplatser utbildar man sin personal i första hjälpen i HLR.
Skulle det inte vara etiskt rätt och samhällsekonomiskt att även hålla utbildning i första hjälpen i psykisk ohälsa på de platser där man kommer i kontakt med ungdomar?
Vi måste lära oss att våga bemöta och hjälpa ungdomarna som mår dåligt. Vi kan inte bara sitta och se på när våra ungdomar mår sämre och sämre. Det är inte bara mänskligt lidande utan också en stor samhällskostnad.

Den vanligaste och största dödsorsaken hos unga mellan 15 och 24 år är självmord ca 147 ungdomar/år. Sedan början av 1990-talet har självmorden minskat i alla åldersgrupper utom i gruppen 15–24 år där självmord istället blivit något vanligare.
2010 var det 8800 unga mellan 15 och 24 år som försökte ta sitt liv var av 70 % av dessa var pojkar. Att betänka är att det är betydligt fler ungdomar som tar livet av sig varje år i Sverige i jämförelse med än som omkommer i trafiken.

Jag är övertygad om att många vill hjälpa men vet inte hur. Första hjälpen utbildningen skulle kunna vara det stödet som skulle behövas.


Likes

Comments

Kan man vara lyckligare? Jag tror inte det, fått spendera 2 hela månader med min älskade. Hoppas på många flera månader som sedan leder år.
Du har vänt mitt liv upp och ner på en positivt sätt, äntligen kan jag vara glad och njuta av livet tillsammans med dig ❤️
Love u 💕

Likes

Comments

Shit va tiden går snabbt det är redan 2016. Var försvinner tiden egentligen?
Jag har haft ett mycket bra 2015, resor, jobb, kompisar, träning och mycket mera. Jag hoppass att få ett bättre år.
2015 slutade bra med middag i lund med härliga kompisar sen drog jag hem till Krille ( kille från min klass) och bara hade det mysigt och smällde raketer . Första gången på 18 år jag testade att smäll en raket haha. Så jag kunde inte ha ett bättre avslut och en bättre start på de nya året.

Likes

Comments

Måndag idag då som innebär ledighet för mig, så skönt att vara ledig varje måndag hihi.
Men hela dagen kommer ändå bara bestå utav plugg....
Så vad hände i helgen då? Typ inte gjort ett skit förutom att på lördagen var jag och mamma iväg och shoppade.
Jag hade bestämt mig att inte köpa någon klocka utan bara kolla men gissa vad? Jag köpte en klocka iaf... Haha så typiskt mig "ska bara kolla"
Det blev iaf en Seiko klocka med diamanter kan inte bli bättre och dessutom matchar den min nya ring som jag köpte oxå som var vitguld med diamanter och safir .

Likes

Comments

Hejsan!

Shit va längesen jag var här inne och bloggade... Men får ta tag i det igen.
Fösta veckan på sommarlovet stack jag och syrran iväg en vecka till Kreta helt underbart.
Sen har hela sommaren bara bestått av jobb, fick 100% jobb hela mitt sommarlov på ett äldreboende. Var lite skeptisk till det först men ändrade min uppfattning sen.
Träffade underbara kunder och arbetade med mycket bra kollegor som gjorde allting mycket bättre ❤️

Har börjat en ny skola då min andra skola lades ner -.- men trivs mycket bättre här som tur är.

Likes

Comments

Asså shit skrev upp idag på körkortet och KLARADE DET!!!!
Jag är världens lyckligaste människa nu, fy fan vad jag har längtat till denna dagen. Men nu är det äntligen över och jag får köra helt själv 🙌🏻🙌🏻

Likes

Comments

Slutade 10.50 igår efter prov som gick skit. Jag och yosur stack sen till Emporia för att kolla på lite saker men hittade inget att köpa. Efter 5 timmar stack vi tillbaka till Lund och träffade å Emilia och hennes kompis så stack vi till matte centrum och pluggade i 3 timmar.
Imorgon blir det jobb 8-15 inte alls taggad.

Likes

Comments

Rubriken säger allt!
Dagen började med att jag hade uppkörning som jag klarade så jävla glad, men de hade inga uppskrivnings tider förens om två veckor så får vänta med det men gjorde uppkörningen innan iaf.
Sen drog jag till Stadsparken och möte flera av kompisarna där. Fick dra till Nova sen för att se om jag hittade en tröja jag kunde ha senare på kvällen men gjorde inte det.
Efter de drog jag hem till Emilia där vi skulle ha fest 60 pers inbjudna haha men fy fan va kul jag hade det bästa kvällen på länge helt klart. Underbar kväll med sjukt underbara människor ❤️

Likes

Comments