FÖRLÅT!! 

Jag har uppdaterat sjukt dåligt på senaste men jag har faktiskt en anledning till varför! Vårt internet hart inte funkat på över en vecka.... Men nu har vi internet igen vilket är väldigt skönt. Jag lovar att uppdateringen kommer att bli mycket bättre från och med nu!

Strax ska jag åka till stallet för vi passar fyra hästar den här veckan vilket är sjukt mysigt men samtidigt ganska jobbigt eftersom att jag och mamma släpper in hästarna på kvällen runt 22! Jag vloggar även idag till min youtube kanal ( Linnea Lundmark ) det var allt för nu! Hoppas att ni mår bra!

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni mår bra. Jag tänkte idag skriva lite om min familj, hur jag lever typ!

Mina föräldrar bor tillsammans, vilket jag tycker är väldigt skönt! Jag har en bror som heter Theo, han är 2 år yngre än mig! Vi har tre katter! Stefan, Ztella och Zingo. Sedan har vi även 3 höns och en tupp! Vi bor på landet ca 30 min från stan! Jag går i skolan i stan så jag åker runt 25-30 min varje dag till skolan! Jag trivs bra på min skola. vi har ju bara varit igång i ca 1,5 månad så jag vet inte riktigt än! Vi hade vårt första prov i onsdags, det var ett matteprov och jag tror att de gick okej! 

 Jag vill bara tillägga att ibland kommer de bli lite deppigare inlägg! Jag har ganska dåligt självförtroende och det påveräkar mig ganska mycket! 

Aja hoppas att ni har/får en bra dag!


Likes

Comments

Hej!

Vem är du?

Jag heter som ni nog förstått Linnea! Jag är 13 år och går i sjuan. Jag är en tjej med ganska starkt humör och stark vilja, men samtidigt en väldigt glad och snäll tjej!

Vad ska du blogga om?

Jag tänkte blogga lite om mitt liv i allmänhet! Det kommer att variera ganska mycket, ibland kanske de blir lite om hur jag mår, mitt hästliv mm

Nu vet ni lite mer om mig kanske! Jag har även en youtube kanal som heter Linnea Lundmark!

Likes

Comments