Så här är det.

Jag har varit med om en hel del i mitt liv. Nu tänker de flesta att jag kommer spela upp någon snyfthistoria så att alla ska tycka synd om lilla Linn, men nej. Det här är mitt liv sedan jag var liten, ett pågående krig mellan mig och mitt liv.

Jag har haft det tufft i både skolan och här hemma så länge jag kan minnas. Jag mobbades konstant och ville aldrig i hela mitt liv lämna min säng. Men jag gjorde det. Trots att jag var ensam och ett freak så klarade jag mig igenom det.

Förstå då chocken när jag börjar gymnasiet och helt plötsligt i alla fall känner mig omtyckt. Jag kommer till en skola där folk står upp för mig. Det här har krånglat till sig för mig i mitt huvud från första dagen av gymnasiet och gör det lila mycket ännu.

Vart jag vill komma med det här är att jag tar alltså väldigt mycket för givet. Jag låter folk behandla mig som skit så länge jag känner mig behövd. Jag tar jävligt mycket skit, hela tiden.

Det senaste året har det varit sjukt mycket drama, skitsnack och ryktesspridningar om mig, på grund av diverse grejer som hänt. Sen detta hände har min självkänsla nått botten ännu en gång och jag drunknar. Det är precis att jag orkar hålla huvudet ovanför vattenytan ibland för att få luft.

Jag är alltså en väldigt skör människa. Minsta lilla kan göra att mitt huvud hamnat under vattnet och jag kan inte andas längre. En sådan dag där jag drunknar var idag.

En riktig jävla skitdag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla goa och glada!

Nu är jag tillbaka efter en hel sommar av att vara frånvarande!

Mycket har hänt, det mesta roligt och spännande! Sista året på gymnasiet har nu dragit igång och det betyder alltså massvis med studentförberedelser. Vilket också betyder att plånboken skriker aj!

Skolåret har väl börjat bra I guess. Det var fett mycket drama förra året, men det har varit hyfsat lugnt. Lite missförstånd och småtjafs får man väl ändå ta så här i början, men det är de som tar åt sig som får deala med dem problemen själva. 

Även min 18-årsdag närmar sig och mer om det kommer när det är dags för alla festligheter!

Men tanke på hur sko-galen jag är så måste jag ju meddela att jag blivit två par skor rikare. Och en massa kläder rikare också för den delen! Men också 10 cm av mitt hår har gått i förlust. 

Nu är det plugg plugg plugg som gäller! Ciao! 

Likes

Comments

Den 25 juni 2014 var en tuff dag. Idag är det ett helt år sedan min väldigt nära vän Henrik hängde sig i sin lägenhet.

Henrik var en människa som betydde väldigt mycket i mitt liv och var den som alltid tog mig igenom tuffa tider. Det är en stor faktor till varför allt det här blev så extra hårt att ta och hantera. Jag ville skrika och gråta. Jag ville krama om honom och säga att allt ordnar sig tillslut.

Jag har varit väldigt arg och besviken på Henrik. Det har varit många gånger jag svurit och anklagat, men jag har även sagt lovord och talat om för honom hur älskad han var här.

Människor vet har ingen stor kunskap idag gällande depressioner och liknande. Det är något man bör få ha chansen att lära sig mer om, eftersom det finns så många som kämpat mot just depression och diverse psykiska sjukdomar.

Den har dagen är dagen då vi förlorade Henrik till högre makter. Men imorgon kan det vara någon annans dag för sorg. Någon kanske sörjer sitt barn, en förälder, en nära vän m.m. Det som är så jobbigt att veta är att det kommer göra ont i ens hjärta hela livet, trots att vissa dagar känns lättare.

Mina tankar går till Henriks familj och jag vill ge en stor kram till alla som har en stor saknad för Henrik, men även er andra som sörjer någon närstående.

Vila i frid nu Henrik, vi ses någon gång 👣❤️

Alla bilder är tagna från en minnesgrupp för Henrik. Jag vet inte vilka fotograferna är för detta framgick ej. Om fotograferna skulle vilja att jag tog ner bilderna får gärna säga till! Rip ❤️

Likes

Comments

Helt plötsligt blev det sommarlov och jag har börjat på min 3 veckors jobbperiod! Jag har haft massvis med kul! Grillkväll, Liseberg, konsert i Amsterdam med älskling, kompismys med mera! Istället för att tala om så får ni massvis av bilder istället!

Kraaaam! ❤️

Likes

Comments

Det här inlägget blir en bildbomb med quotes, mest för min egna skull, men även för någon annan som kanske känner sig ensam, nedtryckt och tom just nu. Det blir bättre, men den här veckan har varit skit.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan igen!

Har inte skrivit pga att det varit väldigt mycket drama kring mig nu det sista. Men en uppdatering i väldigt korta drag vad jag har haft för mig!

Oskar sprang Göteborgsvarvet så jag var med där och shoppade lite (kommer bilder nedan)! Sen var det gala som vi har på skolan varje år. Den avslutades med en fika på Strandgatan med mina bästa tjejer! I fredags så var det dags för Oskars student, jag var lagom mallig nät han sprang ut och var så stilig! Sen har det inte varit något mer än typ, plugg.

På söndag så far jag och min bebo till Amsterdam för att se Paul McCartney! Ska bli så himla mysigt och jag ska försöka få upp lite bilder därifrån när jag kommer hem!

Ha det bra nu! ❤️💋

Likes

Comments

Idag har varit en helvetes dag. Har fått reda på ett och annat och är så sjukt trött på allt just nu.

Jaja, hoppas få upp lite bilder från denna veckans modefotografering. Sitter och retuscherar bilderna så noga som möjligt.

Ska städa lite inne hos mormor nu i eftermiddag. Hon fick åka in till NÄL för ett par dagar sedan och eftersom jag inte varit och hälsat på så tänkte jag att jag kunde städa på de ställen hon inte når och där hon inte orkar böja sig ner! Senare ikväll så ska vi dra oss mot tågstationen för att plocka upp min bae! 💞

Får väl ta tag i det här städandet nu! Ha det! ⚓️💕

Likes

Comments

Jag är så sjukt trött på allt just nu. Folks falska beteende och ursäkter. Människor som kör med andra och som själva kan glida räkmacka.

Dagens Sverige handlar om uppmärksamhet, skitsnack och så otroligt mycket falskhet. Det du ännu inte vet om dig själv, vet redan alla andra. Det är som att leva i diktatur.

Jag vill alltid allas bästa och försöker vara så vänlig och god mot alla jag möter. Detta har jag dock lärt mig: räkna fan inte med att få något tillbaka. Trots denna lärdom så fortsätter jag med min vänlighet och hjälpsamhet (oj oj, här är man självgod) och hamnar i samma jävla situation jämt. Jag är ju uppfostrad till att vara vänlig, hjälpsam, ärlig, god m.m.

Idag har bara varit en allmänt pissig dag och jag känner bara för att kräkas på det här sjuka, falska och normfyllda samhälle vi lever i idag! Love life!

Godnatt. Det kan behövas en dag som denna. 😤

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan... Som vanligt.

Jag måste börja att skärpa till mig när det gäller bloggen. Problemet är att jag känner att mitt liv är inte så intressant just nu bara.

Så, vad har hänt sedan sist? Plugg, fotoresa med klassen, shopping, träning, glassätning m.m!
Bilder från fotoresan kommer på måndag.

Idag var det shopping på schemat. Det skulle bara bli studentgrejer och presenter till Oskar, min kusin Rasmus och till min kompis Fabian. Men det blev även en klänning (500 :-) och shorts (99 :-) från JC! 👌🏼😍

Jag har ju varit sjuk i 2 omgångar som jag skrivit om på bloggen. Viruset satt i såpass länge så jag har inte börjat träna förrän den hör veckan. Har blivit kondition, ben/mage och armar/axlar/rygg/bröst. 💪🏼👏🏼

Nu ska jag ta en springtur i det kalla vädret!
Ha deg bra så länge! 💋💞

Likes

Comments

Hallå!

Mycket har hänt den här veckan.

I måndags fick vi åka och avliva vår katt. Hon har varit sjuk i över en månads tid och vi ville inte att hon skulle behöva lida mer. 💕

I onsdags så hade Elin tjejkväll. Det blev kinamat, bowling och fika på Strandsgatan i Trollhättan. På kvällen så drog jag och Annika hem till min morbror där vi skulle sova. Det blev biljard och äventyr på ICA!

Den här veckan har varit sorglig, men samtidigt så himla kul! Lätt att detta har varit den bästa veckan på läääänge!

Nu sitter jag på tåget mot Oskar. Ska mellanlanda i Göteborg och sedan dra mig MIT Alvesta!

Skriver mer imorgon!
Ha en sjukt bra fredag, för det ska jag i alla fall! 💋

Likes

Comments