LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 49

VECKANS MÅENDE
Ja vad ska man säga, bra I guess? Jag är inte lycklig långt över skyarna men jag är inte heller nere i helvetet. Jag mår bra vill jag ändå säga. Har inte reflekterat över mitt mående denna veckan och det är ju positivt, livet flyter på som det ska och det är jag absolut nöjd med.

VECKANS BÄSTA
Har möte med banken idag så jag ska få reda på vilken ränta det blir, exakt hur mycket jag får låna osv osv. Att få detta på papper och göra klart allt gör att det känns betydligt mycket mer verkligt att JAG köpt MIN egna lägenhet. Gud jag tror aldrig jag kommer förstå?! Förresten, hade ni varit intresserade av att se vad jag sparat ner som inspo?

VECKANS SÄMSTA
Att snön försvann så fort den kom.... Det snöade massor i torsdags som la sig på marken också men när vi vaknade upp i fredags var det som bortblåst och det var endast blött igen.. Egentligen vill man bara skriva Corona på denna punkten men jag är så in åt helvetes trött på det nu så jag orkar knappt nämna det. Usch.

VECKANS HYLLNING
Min syster. Alltså hon flyttar hem denna veckan och jag vet inte hur jag ska klara mig?! Vi har bott ihop i 3 månader nu och hon är guld, gör liksom saker här hemma som jag tänkt göra men inte hunnit. Hon läser mina tankar och det är så himla skönt. Sen har vi ju så himla roligt och mysigt ihop också så det är guldvärt.

VECKANS SER FRAMEMOT
Men att flytta såklart. Idag är sista dagen att söka min lägenhet hos ABK så snart ska jag ha visning och massa, då känns det mycket verkligare. Det är endast 1 månad och 1 vecka kvar tills jag flyttar, herregud vad fort det kommer gå.

VECKANS KÖP
Tröjan på bilden här ovan. Jag har länge letat efter just en sådan men materialet brukar vara så strävt och litet så har inte hittat någon jag tyckt om. Men nu!! Fyndade den på Gina Tricot för 199kr, den har kostat 399kr! När jag hade använt denna i någon dag slog jag till på en ljusgrön också, älskar den!

VECKANS MEST KÄRLEKSFULLA BILD

Finaste adventskalendern och finaste djuren <3

Gillar

Kommentarer