LINN DÖSSING

RENSNING PÅGÅR

Herregud vad vi håller på att rensa just nu haha. Mamma och Thomas började rensa hemma hos sig nu när alla barn har flyttat ut, jag har varit där 3 gånger denna veckan och hjälp till att städa, rensa, slänga och måla! Tycker det är så himla kul och det gör mig varm i själen när det blir rent och organiserat, som ni vet är jag ju liiiite pedantisk haha.

I tisdags kom min bror hem medans jag och mamma höll på inne, då började han och Thomas rensa garaget så vi gick ut där och hjälpte till. Det fanns SÅ mycket vi kunde slänga alltså, och gud så skönt det är att få plats igen. Jag och mamma fyllde både deras och min bil för att sedan köra och slänga allt på tippen. Mamma och dom har en klädkammare i sovrummet, även där har vi rensat, tagit ut allt, städat och ska nu renovera den. Vi ska måla och fräscha till den för att sedan organisera det bättre.

Jag har känt ett tag att jag ville ta tag i mitt förråd och kolla igenom vad jag har där, och rensa. Jag har bott i lägenheten i 10 månader nu men har hunnit samla på mig otroligt mycket haha. Så fort det är något jag inte vill ha i lägenheten längre ställer jag ut det i förrådet och så byggs det bara på. Jag har ett otroligt stort förråd, ska visa er bilder när jag är klar så får ni se hur stort det är! Men som ni vet vill jag ha ordning ändå och slänga/skänka det jag inte längre använder. Jag är absolut ingen människa som sparar saker för sakens skull. Stackars mamma och Thomas när jag hjälpte dom, det enda jag sa "släng", "vad ska ni ha den till?", "nej bort!!!" haha.

Av någon otroligt dum anledning hade jag sparat ALLA kartonger på ALLT jag köpte när jag flyttade in i lägenheten, inte konstigt halva förrådet var fullt haha. Så när jag ändå skulle med mamma till tippen passade jag på att rensa mitt förråd också och slängde alla kartonger, så himla skönt!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Men vad härligt att rensa ordentligt och snäll du är som hjälper till. Och vilket ärligt inlägg här nedanför, blir glad av att läsa att du har så många vänner runt dig. Stor kram fina
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,

Åh att rensa är så himla satisfying! 🥰🥰

nouw.com/hilma
Nellaroc
Nellaroc,

Känslan efter man har rensat är helt underbar! 😃 Jag borde också ta tag i det snart, haha.

nouw.com/nellaroc
ArielC
ArielC,

Er så godt å få ryddet ordentlig i saker! Så snill du er som hjelper til, kan skjønne det ble satt pris på ❤

nouw.com/arielc
aliceemericsson
aliceemericsson,

Så skönt att rensa, älskar det! Jag och min sambo har förråd både på vinden OCH källaren, haha, livsfarligt! <3

nouw.com/aliceemericsson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Oj det är bra kämpat!

nouw.com/celinelundqvists
Emmamehrali
Emmamehrali,

Det är så otroligt skönt när rensningen är gjort. Älskar också att organisera saker 💖

nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,

Älskar när man rensar och sorterar, det är så skönt i efterhand! 😍😍

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Alltså sååååå underbart efter man rensat!! Det är ju verkligen en lättnadskänsla haha <3 Kram finaste du <3

nouw.com/happym