LINN DÖSSING

ADVENTSKALENDER 1 & 2

Jag kom hem till världens finaste grej när jag hade jobbat i fredags. Min syster hade gjort en adventskalender till mig, blev helt rörd <3 Hon älskar att fixa och pyssla så hon hade gjort en present som jag ska öppna varje advent & hon vet verkligen hur man gör mig glad!! Jag öppnade första paketet direkt eftersom första advent redan varit och idag öppnade jag det andra. Jag tänkte att ni skulle få hänga med på vad som finns i paketen så vi kör ett och två idag!

I första paketet var det 4 pepsi max och en osthyvel. Jag köpte en osthyvel för lite sen men den SÖG och det verkar som syster har hört att jag svurit åt den för denna gången köpte hon min favorit! Dels så känns det ju extra bra eftersom det är bambu och sen älskar jag just det märket! Och pepsi max vet ni vid detta laget, det finaste man kan ge mig <3

I andra paketen som jag öppnade idag låg där världens finaste vaser!!! Jag vill starta om på en ny kula med inredning i med nya lägenheten då jag har mycket idag som jag inte tycker om utan bara haft eftersom jag sparat på mig när jag bott hemma. Jag sparar ner massa bilder på Pinterest om hur jag vill ha det i nästa lägenhet, jag försöker även att sälja lite ”gammal” inredning som jag kan köpa nytt för. Därför blev jag SÅ glad när jag fick dessa, jag har nämligen köpt två små vaser i svart själv under black friday så dessa passar ju så bra ihop!

PS. Syster berättade för mig att hon hade hittat dom på rusta för endast 29,90kr!!!! Så fynda om ni tyckte om dom!

Gillar

Kommentarer