LINN DÖSSING

ETT HELT NYTT RUM 

FÖRE

När jag flyttade in i lägenheten tyckte jag att alla rum var fina, där var lite jag ville göra men ingenting jag kände att jag hade råd med då. Dock hatar jag trägolv, det här gulaktiga tråkiga golvet.. Jag älskar grått men kände att det var väldigt kallt med en grå färg i ett sovrum där man vill känna värme och mys. Jag sa till Sofie att jag ville måla rummet i en beige färg så vi satte igång och gjorde det. Vi började med att klä om sänggaveln som ni redan sett och efter det rensade vi ut rummet och började måla.

Jag har hela tiden velat byta golvet eftersom jag inte tycker om det som sagt, men inte vetat vem som ska göra det. Jag kollade med pappa och han kunde lägga golvet till mig så igår var han här och vi ägnade hela dagen till att lägga det nya golvet. Nu när allting är klart är jag SÅ glad att jag valde att byta golvet när vi ändå var igång. Självklart vill jag visa er resultatet så här kommer lite bilder! Det enda som är kvar att jag ska byta sängbord till vägghängda istället sen är det helt klart.

EFTER

Alltså HUR nöjd får man bli?! Golvet är så orimligt snyggt att jag bestämt mig för att lägga likadant i köket, det ljusar upp så himla mycket och är galet slittåligt, exakt som jag vill ha det! Jag ska bara måla i lite färg som släppte när vi tog bort listerna och sen skrubba bort den lilla färgen som kom utanför tejpen sen är jag 100% nöjd. Jag är så glad över att vi valde att måla in byrån och dörren också så allting flyter ihop och verkligen allt är ljust här inne.

Vad tycker ni? Visst blev det underbart?

Gillar

Kommentarer

LITE FÖRÄNDRINGAR

FÖRE

Jag kände för lite förändring här hemma. Jag älskar grått men beige och vitt är ändå min favorit nu på senaste. Nu när allting med Missi hänt så kände jag att jag behövde ha att göra och jag vill ha lite förändring här hemma. Does it make sense? Bestämde i alla fall mig för att köpa en färg som heter "nougat" så jag ska måla om sovrummet så det blir beige och lite varmare känsla där inne. Jag ville då också klä om sänggaveln eftersom den är ljusgrå och jag har börjat tröttna lite på den, man behöver lite förändring ibland!

EFTER

Här ser ni resultatet! Tror det kommer bli ännu finare när jag har målat och bytt till ljusa sängbord! Hela den här omklädningen kostade 49kr och tog 1 minut haha? Köpte ett lakan på rusta, ett dra-på-lakan och sen trädde vi bara på det, drog i det så det blev rakt och fäste det på baksidan med en häftklammer. Så himla enkelt och så enkelt att ta bort om man vill ha tillbaka den gamla!

Kommer självklart visa när jag är helt klar men vad tycker ni än så länge?

Gillar

Kommentarer

MIN ÄLSKADE MISSI

Det värsta som någonsin kunde hända har idag hänt. Jag fick reda på att Missi har en tumör i hela magen och kommer inte att klara det. På måndag lämnar hon oss och jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta. Hon har varit min i endast 9 månader men har gjort ett avtryck i hela min familj, alla älskar henne till döden och hon är så himla speciell. Usch vad tårarna rinner när jag skriver detta. Det var inte såhär det var tänkt.

Jag tyckte Missi hade gått upp i vikt väldigt fort utan att jag bytt foder eller något och ville ta henne till veterinären för att kolla så allt stod rätt till. Mamma förberedde mig på att det kunde va något som växte i hennes mage men jag ville inte tänka på det, det är ju det sista man vill. Men idag när veterinären sa "vi har tyvärr dåliga nyheter" förstod jag direkt.

Så vi har haft gråtfest hela dagen, hela familjen. Missi förstår som tur är inte vad som händer, vi myser på som vanligt. Bara det att hon får massa blötmat, godis och allt hon älskar. Vår sista helg tillsammans ska bli den absolut bästa helgen för oss båda. Den ska vi minnas för alltid.

Det är så svårt att förklara känslorna jag har för Missi. Mitt första egna husdjur, min första katt. Tanken var inte ens att hon skulle komma till mig men jag är så glad att det blev så tillslut. Hon har klamrat sig fast i mitt hjärta för alltid, så himla himla djupt. Jag tycker om katter men Missi är så speciell, hon är så snäll och vill bara gosa. Hon ska mysa hela tiden och så fort man ger något annat uppmärksamhet kommer hon och stryker sig mot benet och mjuar. Åh vad ensamt det kommer vara utan dig.

Jag kommer sakna att alltid ha någon att prata med här hemma. Jag kommer sakna att det alltid är någon som står och väntar i fönstret när man kommer hem. Jag kommer sakna att bli väckt på morgonen av att någon mjauar och vill ha mat. Jag kommer sakna att ha dig liggandes på magen och bara spinna för du myser så mycket. Allt jag tänker på kopplar jag till dig, jag kommer sakna dig så mycket Missi, men det är för ditt bästa. Jag skulle aldrig kunna se dig lida, jag önskar bara att jag kunde få detta att försvinna.

Är så glad över att du har varit min livskamrat och för att du har älskat mig som ingen annan gjort. Mamma kommer bära med sig dig för alltid min älskade katt. Usch vad jag gråter. Fan vad jag kommer sakna dig. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Gillar

Kommentarer