LINN DÖSSING

EN HELG PRECIS I MIN SMAK

Godkväll älskade ni! Så roligt att ni var många som blev glada när jag var tillbaka efter min paus. Det är precis det man vill mötas av efter man har haft dåligt samvete över att inte ha uppdaterat, utav någon dum anledning haha. Men tänkte att vi skulle kolla lite på min helg!

I fredags efter jobbet kom Linnea till mig och stannade till idag, Sofie kom hem från svedala igår och umgicks med oss också! Vi har bara myst och pratat, kände att jag verkligen behövde en lugn helg efter mycket nya intryck på jobbet. Alltid så i början även om jag älskar jobbet och tycker det är SÅ roligt, informationen är mycket så huvudet är lite kaos. Som vanligt lagade Linnea massa god mat som vi har njutit av hela helgen. Åh vad jag älskar dessa helger med mina bästa vänner <3

Nu har jag lagt mig i sängen och tänkte kolla lite youtube innan jag ska sova! Jobbar 6.45-15.15 måndag-torsdag så ska se till att sova gott! Imorgon kommer ett inlägg om mitt nya jobb. Puss

Gillar

Kommentarer

EN VÄLBEHÖVLIG PAUS 

Hej älskade älskade ni! Åh vad jag har saknat er. Det blev en lite oförberedd paus här inne som ni kanske märkt. Det var inte planerat men jag har verkligen inte orkat lägga ner tiden på bloggen, och när jag inte gör det är det lika bra jag tar en paus istället för annars blir det bara bajsmacka av allting. Dels så har jag inte känt att jag haft tiden alls och sen har jag inte heller haft någon inspiration överhuvudtaget, så därför har jag låtit bloggen ligga på is en stund. Men nu tänker jag att jag ska komma tillbaka lite sakta, vi får se hur det blir då det är mycket i huvudet just nu men jag saknar att skriva här så lite vill jag komma tillbaka i alla fall.

Det har hänt lite under tiden jag varit borta. Först hände en ganska stor grej privat som jag inte vill prata om, men det gjorde i alla fall att jag gick ner mig totalt och mådde skit i en vecka, ångest och gråten i halsen var min vän hela veckan. Dock mår jag bättre nu men det är en av anledningarna till att jag har varit borta. Jag har även börjat mitt nya jobb, var där 2 dagar förra veckan, 3 dagar denna veckan och nästa vecka blir det 4 dagar! Tänkte att jag skulle berätta mer om mitt nya jobb i ett eget inlägg, så stay tuned!

Men det största som hänt är ju ändå att min älskade syster äntligen har fått flytta in i sin lägenhet i Kristianstad. Jag har ÄNTLIGEN henne tillbaka i samma stad, efter 5 långa år. Hon har bott hos mig till och från sen i september så har haft henne här ett tag, men nu känns det på riktigt när hon flyttat in i sin egen lägenhet och verkligen bor 5 minuter från mig. Åh vad jag är lycklig!!! Så vi har haft fullt upp, ännu en flytt som tröttat ut oss totalt haha!

Men hur mår ni? Åh vad jag saknat er, även saknat era bloggar så ska in och kika där direkt <3 PUSS!

Gillar

Kommentarer

LONG TIME NO SEE

Nu var det ett tag sen jag var här inne och pratade med er. Min vecka har varit otroligt upp och ner och det har hunnit hända så mycket att jag själv inte hänger med. Det började med att jag bokade en tid för att pierca bröstvårtan, har velat göra det sen jag gick i högstadiet men inte vågat pga smärtan. Dock ångrar jag att jag väntat så länge för det tog inte ens en sekund så hann inte känna någon smärta, så om ni funderar på det men inte vågar pga smärta så SHOT! Det är värt det.

På kvällen när jag kom hem började jag känna mig svimfärdig, svettades och kände mig febrig. Trodde direkt att det berodde på piercingen eftersom jag började få lite ont efter någon timme, dock gick alla symptom över inom någon timme så jag tänkte inte mer på det. Jag var ganska trött på fredagen och lördag men det var ingenting jag reagerade på då jag varit ganska trött på senaste, framförallt på grund av vädret som går väldigt upp och ner. Jag jobbade jour under helgen och på lördagen åkte jag till jobbet och efter någon timme började jag känna mig febrig och konstig igen, valde då att ta febern och såklart, jag hade feber. Det var bara att ringa in någon annan och åka hem och lägga mig. Eftersom det var lördag fick jag vänta till igårmorse innan jag kunde testa mig så jag har varit isolerad fram till imorse när jag fick svar att testet var negativt. SÅ skönt!

Jag skulle egentligen börja mitt nya jobb imorgon men eftersom jag fick testa mig igår och vi inte visste hur långt tid svaret skulle ta valde vi att skjuta på det till nästa vecka. Har alltid oturen att bli sjuk när jag har som mest att se fram emot, men det finns ingenting att göra åt det och nu känner jag mig frisk igen så nu tar vi nya tag! Hur är det med er? Lyckas ni hålla er friska?

Gillar

Kommentarer