LINN DÖSSING

MIN HEALING

Hej på er hjärtan och glad fredag! Vilket underbart väder vi har ute alltså, det börjar verkligen kännas som vår här nere i Skåne. Sol och 14 grader, underbart! Men roligt att ni var så många som ville att jag skulle skriva mer om det övernaturliga.

Igår var jag på healing och det var lika häftigt som alltid. För er som inte vet hur det går till så ligger jag bara på en massagebänk tyst och slappnar av sen går Pernilla runt och känner in alla energier och budskap hon får till sig och efteråt återberättar hon det. Igår hade hon fått upp Totte och en känsla av att jag har haft panikångest, detta stämmer så himla bra för jag har haft panik dom senaste veckorna för jag har varit så rädd att förlora Totte eftersom han har mått sådär på senaste. Totte hade då kommit med budskapet att jag ska ta det lugnt och inte vara rädd, för allt kommer bli bra oavsett vad som händer. Då fick jag rysningar genom hela kroppen och började gråta. Hon sa att Totte är inte alls rädd, han är lugn över vad framtiden har att bjuda på, så fint.

Hon fick till sig väldigt mycket ljus, hopp och glädje. Min framtid ser jättebra och ljus ut om jag bara vågar släppa in det. Jag måste bli bättre på hur jag pratar till mig själv eftersom jag är väldigt duktig på att prata illa om mig själv och vara dum mot mig själv, detta påverkar mer än man tror. Jag ska också släppa alla mina rädslor för det kommer bli bra oavsett, framtiden ser väldigt ljus ut. Det är något jag verkligen kommer få jobba med men jag har lovat mig själv att utmana mig själv och göra lite av mina rädslor, vad är det värsta som kan hända? Eftersom hon kände allt med panikångest så sa Pernilla att troligtvis kommer jag få en ganska rejäl panikattack och sen kommer allting släppa, allt gammalt som jag går och bär på.

Så jag känner mig glad och trygg. Trygg över att framtiden ser ljus ut och att jag jobbar med mig själv. Efter att ha varit elak mot mitt psyke och min kropp i 22 år är det dags att ta hand om den till fullo!

Gillar

Kommentarer

DET ÖVERNATURLIGA

Vet inte hur ni är eftersom jag inte pratat så mycket om detta på bloggen. Men tror ni på "det övernaturliga"? Alltså energier, healing, att våra känslor sitter i våra muskler osv? Jag gjorde verkligen inte det till en början. Jag är uppväxt med en mamma som är ganska medial och alltid sett mycket och sådär men jag har liksom viftat bort det och inte brytt mig om det men sen började jag jobba med Pernilla och vi började prata om det och jag blev mer och mer intresserad. Jag är en människa som gärna vill ha bevis på saker, annars har jag svårt att tro på det. Men nu har jag fått så mycket bevis, och det har liksom skett saker som inte kan hända typ. Så jag skulle mest höra om ni tycker det hade varit intressant att läsa mer om detta? Går ju min andra kurs i meditation just nu och går med jämna mellanrum på både massage och healing så har varit med en del och lärt mig väldigt mycket.

Den senaste veckan har det varit skiftning i energierna och dom har varit skyhöga. Jag har mått sådär i 2 veckor nu och fattade inte varför men sen när Pernilla sa det och vi pratade om det på meditationen var det självklart. Då var det så himla mycket enklare att acceptera att jag mår dåligt liksom. Bara vänta ut tiden och bestämma mig för att NU ska jag må bra. Jag har varit så himla trött dom sista veckorna och det är för att jag blir så himla påverkad av energier, är en otroligt mottaglig människa. Men som sagt, snart vänder det och jag bestämmer mig här och nu för att ändra på det. Så vad säger ni, hade ni velat läsa mer om detta, saker jag lärt mig under åren och framförallt saker jag lärt mig under mina kurser? Hade varit kul att veta vad ni tycker!

Gillar

Kommentarer

MINA TATUERINGAR

Min första tatuering någonsin gjorde jag i augusti 2016 tillsammans med min syster. Vi har planerat att alltid göra en syskontatuering så så fort jag fyllde 18 år och hade råd så satte vi det i bruk. Absolut en av mina favoriter, den betyder ju så mycket. // Samtidigt passade jag på att göra ett ord från Håkan Hellströms texter, det har alltid betytt så himla mycket för mig. För någon kanske det bara är ett litet betydelsefullt ord men för mig betyder det lilla ordet så himla mycket.

En månad efter var det dags igen, blev helt fast direkt haha. Jag har alltid velat ha en tatuering för systerskapet så jag gjorde den direkt // Den andra jag gjorde var två trianglar, endast för att jag tyckte dom var fina! Hittade ingen annan bild än en nyare, så den ovanför tillkom senare!

En vänskapstatuering tillsammans med Sarah. Vi letade länge efter vilken vi skulle göra men det föll tillslut på always på nyckelbenet, älskar den // Min tatuering för mamma, enkel men ändå så himla betydelsefull, känns fint.

Jag och Sarah bokade en resa till Turkiet 2016 och under vår vecka där hann vi bli lite småfulla några kvällar och ville då tatuera oss såklart. Vi träffade en kille på klubben och han hade en tatueringsstudio så vi bangade inte haha! Första kvällen gjorde vi hjärtat och några dagar senare gjorde vi den bakom örat. Egentligen ska den vara ifylld men det hann vi inte med hahaha... Om ni inte vet vad ett semikolon är så startades det av "The semikolon projekt". Enligt organisationen står det för "en mening som författaren hade kunnat avsluta men bestämde sig för att inte göra. Författaren är du och meningen är ditt liv.

Den gjorde jag samma dag som vi skulle hem från Turkiet. Det är mormor och morfars födelsedata. Ringde dom på FaceTime efteråt och dom blev sååå glada, fint att se <3 // En text från Håkans låt "du är snart där". Älskar verkligen skiten ur den låten alltså.

Ännu en tatuering för min syster. Vi håller ihop för alltid, pinky promise på det. Inte svårare än så. // Ett kvinnotecken, alltid velat ha ett så jag fixade det.

En våg som står för två saker. Dels så är mamma född i stjärntecknet våg och sen är det en liten symbol för att livet går upp och ner, men man fixar det ändå! // Denna hittade jag och tyckte den var SÅ fin så den satte jag på ryggen. Lite synd eftersom jag aldrig ser den men jag älskar den.

Min lilla gumma, henne hade jag velat ha länge och när jag fick presentkort så passade jag på att göra den. Den har ingen betydelse utan jag tycker bara den är så himla vacker. Så glad att jag satte den på armen också så jag kan se den varje dag. // Tottes tass, Vi satte hans tass i kopiatorn (låter värre än det var) och sen printade vi ut, ritade av och gav tatueraren. Den är sne och ful men det är precis sådär Tottes tass ser ut, och det var det jag ville ha.

Julen 2019 var det dags igen. Jag ville ha min egen kropp tatuerad på min kropp, sagt och gjort fixade vi det. Blev chockad över att det verkligen ser ut som jag, trodde inte det skulle bli så bra. Alla som ser den säger "Men gud det är ju du!!!" // Min och Moas vänskapstatuering. "Side by side", alltid i hjärtat. Den har kommit att betyda så mycket mer under året med corona när vi endast kunnat ses 2 gånger, saknar henne så hjärtat gör ont.

Jag har verkligen no more fucks to give. Såg Mia Skäringers show och kände bara "jag måste tatuera in det" så dagen efter gjorde jag det. Den är så satans mycket power och jag älskar det! // Jag kollade upp vilken min månadsblomma var och fick reda på att det var en lilja, jag tycker den är så himla fin så passade på att sätta den på armen också för att fylla upp ännu mer.

Min stjärnbild. Är ju som sagt född oxe och jag ville ha något annat än bara min symbol, så denna blev det. Detta är den enda tatueringen som gjort ont som tusan, magen/revbenen tatuerar jag nog aldrig igen haha.. // En krona, hittade den på Pinterest och tyckte den var fin så den fick det bli. Har fått så många frågor om varför den inte är hel och jag har ingen förklaring utom att jag tycker det var snyggare så.

Mina små älsklingar. Missi och Totte i skrivstil så man ändå får kolla lite noggrannare för att se vad det står. Bestämde mig för dessa kvällen innan och jag är så glad att jag gjorde det, dom blev verkligen så himla fina!!

Min första röda tatuering hörni! Och fler kommer det bli för tusan vad snyggt det var. Det blev ett hjärta för att jag alltid sagt att jag vill ha ett rött hjärta, sen "she is art" har alltid varit ett av mina motto i livet så tyckte det passade fint ihop. Jag är konst och jag måste lära mig att behandla mig själv som det också // En blixt, den är fin. Mer än så kan jag inte säga om den eftersom den har noll betydelse haha!

Där har ni dom alla, 28 stycken om jag räknat rätt. Vad tycker ni? Spännande att se vad jag ska fylla på med härnäst!

Gillar

Kommentarer