LINN DÖSSING

DEN PERFEKTA VARDAGSVÄSKAN

Heeeeeej mina älsklingar!!!! Åh hur är det med er? Det var ett tag sen nu. Måste erkänna att det har varit otroligt skönt att ha en liten paus från bloggen, inga måsten och få samla på sig lite inspiration! För det har jag verkligen just nu. Min syster har varit hos mig i en månad nu och vi har haft projekt som heter duga i hela lägenheten, mer om det i andra inlägg!!

Idag tänkte jag prata om min nya ryggsäck som jag har fått hem i samarbete med Gaston Luga! Den är så jäkla praktisk och snygg på samma gång, hade min tanke från början inte varit att ge den till min syster hade jag behållt den själv 😉 Hon har nyligen börjat skolan och då är det viktigt med en bra väska. Man känner sig stolt när man använder dessa väskor då dom är veganska, och som ni vet ligger det mig varmt om hjärtat. Den är även vattentålig och har ett datorfack så man får plats med den också. Det är ju bland det viktigaste eftersom man idag använder datorn till nästan allt.

Just nu får du en plånbok på köpet, värde 489kr, hur gött?! Det är även 50% på alla accessoarer just nu. Om ni vill ha en lika snygg väska som jag har så kan ni uppge koden ”linndossing15” för att få 15% rabatt på hela hemsidan! Just den väskan jag har kan ni hitta HÄR.

Gillar

Kommentarer

PAUS FRÅN SOCIALA MEDIER

Hej älsklingar. Hur är läget med er denna soliga onsdagen? Med mig är det bra. Men jag är trött och jag vet exakt vad det beror på så det känns bra i alla fall. Här ovan har ni outfiten jag snackade om för något inlägg sen! Är så himla nöjd med alla klädesplagg och skorna, känner mig stilig men också bekväm, det är viktigt om du frågar mig.

Men till det jag tänkte prata om. Jag kommer att ta en paus från sociala medier ett tag. Har länge känt mig väldigt kluven angående sociala medier, jag älskar det och är så glad över hur mycket vänner och allt det gett mig. Men jag är också trött på det och hur mycket det påverkar oss i vardagen. Såg ”The Social Dilemma” på Netflix igår och fick riktiga panikkänslor i kroppen och kände att jag behöver en paus. Jag vill uppleva världen mer som den är just nu. Jag kommer att använda sms, samtal och Messenger. Jag ser inte Messenger som ett socialt medie då jag endast skriver med personer som inte har mitt nummer där genom. Till exempel Moa som bor i Norge, det är väldigt dyrt för oss att smsa så vi håller kontakten genom Messenger.
Jag och syster bestämde oss igår att vi ska i alla fall testa en vecka, och efter denna veckan kommer vi troligtvis vilja fortsätta haha.. Jag har lite deadlines jag måste få upp först så bli inte förvånade om ni får upp ett inlägg från mig snart, jag kör igång veckan när samarbetena är publicerade.
Vi håller tummarna om att det kommer ge mig mycket och ge mig mer perspektiv.

Gillar

Kommentarer

DET BLEV EN TRIPP

Yes. Ni ser rätt! Det blev Ullared igår igen. Som ni säkert minns var det lite mer än en månad sen jag var där bara, men denna gången var det inte ”för min skull”. Min bästa vän ville dit eftersom hon flyttat och jag hänger mer än gärna med som sällskap! Tydligen finns det massa ullaredsgrupper på facebook som man kan skriva i och vara köphjälp. Det betyder att folk skickar vad man ska köpa till dom + 30kr i plockavgift så man kan ändå tjäna några slantar om man inte ska ha så mycket själv. Så det gjorde både jag och syster igår! Kul att känna att man ändå handlar men att det ändå inte blir så dyrt i slutändan haha! Jag hittade ändå lite roliga saker, framförallt så köpte jag äntligen hem en ny servis då min gamla va väldigt kantstött och repig, ärvde den av syster så den är 6 år gammal nu, det va nog dags haha! Det kommer självklart ett inlägg om den, är så himla nöjd!!
Förresten så har jag nog glömt att nämna för er att jag klippt av håret? Min syster tycker ju det är skitkul att fixa med hår så hon har kollat på SÅ mycket videos och grejer så nu är det hon som fixar håret på mig haha. Sist jag färgade behövde jag klippa så sa till Sofie att klippa en bra bit, älskar att ha kort hår. Så som ni ser så är det ungefär till nyckelbenen just nu och jag är så himla himla nöjd!! Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer