Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll blev det aw med mina gamla telia jobbisar och efter det mötte jag upp new yorker gänget och gick på aw med dom! Fullspäckat schema😏

Nu ska jag se gårdagens avsnitt av bron!!!! Taggad

Likes

Comments

Såååå gott! Tröck i mig 4,5 langos, det var ett nytt rekord. Imorse gick jag och Agnes på ett pass så nu är jag helt slut... ska göra klart de sista plugget nu sen får jag äntligen ta det lungt!

Likes

Comments

Förut idag kom pappa förbi på fika, alltså denna nutellaboll 😋😋😋😋 rekommenderar VERKLIGEN

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp med en hund som var väldigt svullen över nosen, tycker så synd om honom men det blir bra. Han äter och är relativt pigg så det är positivt.

Ringde veterinären förut om råd hur jag ska få in en kräm i munnen på honom, lägger på med henne och så får Stiffe precis i samma ögonblick nått slags anfall , liknande som han fick för en månad sedan.

I en mindre panik än förra gången ringer ja upp veterinären jag pratade med igen och frågar va faaaan ska ja göra, hon vet inte..och säger att vi borde komma upp för hon tror han har epilepsi. Men han krampar inte utan blir alldeles stel och ramlar ihop? Sen blir han helt som vanligt efter 1-2 min. Googlat mig fram och hittat något som heter old dog vestibular som jag tycker överensstämmer med hans symptom.

Ska hur som helst dit på måndag och ta prover. Man börjar smått inse att han börjar bli gammal nu men vill samtidigt blunda för det💔 älskade djur

Likes

Comments

Imorse lämnade jag Stiffe till veterinären 07,30 då det va dags att ta bort några tänder.

Det blev en lång dag av väntan efter att hämta honom, gick till Kim på en fika iallafall vilket va jätte mys.

Nu har jag fått hem mitt lilla hjärta iallafall med 10 tänder mindre, han är lite gnällig och är tvungen att hålla mig vaken till 00,00 då han ska få morfin.

POK

Likes

Comments