​Litt frem og tilbake, men jeg har bestemt meg for å gå tilbake til blogg.no (www.linnberget.blogg.no) 
Kommer til å slette denne i løpet av noen dager ;)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne uken har Nathalie vinterferie fra barnehagen, så vi koser oss "bare" hjemme og tar livet helt med ro. Det har jo kommet så mye snø i løpet av de to siste dagene, så i går måtte vi komme oss ut å ake litt. Vi ventet til Jostein kom hjem fra jobb så han kunne ha Nicolai, mens jeg og Nathalie var ute. Godt å være litt sammen, bare hun og meg. Jentetid, kaller vi det! :) Selv om det er viktig å være sammen alle fire, er det vel så viktig å ha alenetid med henne. På tirsdag var det Jostein som fant på noe gøy, og tok henne med på kino.

Det er nok en stor overgang å bli storesøster, selv om det straks nærmer seg et år siden. Hun var 2,5 da han kom til verden, og i begynnelsen var det en del sjalusi - men jeg vil si det har gått over nå. Lillebror blir mer og mer spennende, ettersom han vokser til og skjønner mer. Han ler seg i hjel når hun tuller, og prøver å "løpe" etter henne når de leker. Jeg tror det er litt mer stas å være storesøster nå ;)

Likes

Comments

Frem til nå har jeg ikke hatt lyst på solskjerming av kjøkkenvinduene, men nå begynner jeg å innse at vi må ha noe. Men spørsmålet er hva! Jostein snakker om persienner fra midten og ned, men jeg tenker mer på lameller for de kan man tilpasse skrå vinduer. Men, får man egentlig trekt de til siden? Noen som har peiling på lameller, eller har noen andre gode tips til solskerming? 

Ganske så ubehagelig å spise lunsj i denne solsteiken... selv om man ikke skal klage! haha

Likes

Comments

Oppdaget plutselig at det er torsdag, og ikke tirsdag...som jeg trodde..haha. Det går litt i surr når man har permisjon. Nå har jeg nettopp kjørt Nathalie i barnehagen. De skal på busstur til Drammen i dag, så det var ei som gledet seg stort. Nicolai sovnet i bilen på vei hjem, så han la jeg rett over i sengen. Så nå er spørsmålet om jeg skal bare slenge meg nedpå sofaen og se serier, eller rydde og vaske? Skulle absolutt gjort det sistnevnte, men siden jeg sjeldent slapper av og gjør "ingen ting" på dagtid så kanskje jeg bare skulle prioritert det. Men...det er den samvittigheten da. Det er så mye som skulle vært gjort, som egentlig ikke er så viktig. Hvor deilig hadde det ikke vært med vaskehjelp! Det er noe som sterkt vurderes da jeg begynner å jobbe igjen... Har noen av dere vaskehjelp?

Jeg har delt denne smoothien mange ganger før, men gjor det igjen ;) Den er bare SÅ god!!
Du trenger : 1/2 banan, eplejuice, mager vaniljekesam og masse frosne bringebær. Når smoothien er ferdig tilsetter jeg litt mandler som knuses noen få sekunder på slutten. Og helt til slutt : granola! Den jeg kjøper heter "Ovnsbakt opplagt granola  med honning og mandler" fra Møllerens. Har kun sett den på Rema 1000 hittil. Mye sunnere å lage det selv, da denne ikke er så sunn..

Likes

Comments

Hei, og god morgen! :) Her er vi hjemme alle 4 i dag. Jostein har permisjon to dager i uken, så frem til jeg begynner å jobbe disse to dagene passer vi på å kose oss sammen. I dag skal Nathalie få velge hva hun har lyst til, og kjenner jeg henne rett så er svaret "Drammensbadet" eller "Lekeland". Mye bedre å dra på slike steder midt i uken, i steden for helgen da det er stappfullt.

Bilder fra søndag, da vi dro hjem til mamma for å ake og leke i snøen. Kjenner jeg har litt lyst til å prøve slalom igjen! Fant det gamle snowboardet mitt, men tror det skal forbli "på hylla"..haha. Tror faktisk ikke jeg tør å spenne det på meg, og sette nedfor en bakke. Jeg har blitt så pinglete, særlig etter jeg fikk barn.  Men slalom..det hadde vært moro :)

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. Dagene går i ett, og det er nesten flaut å si det, men jeg legger meg som regel når barna er i seng. Enkelte dager kan det være så tidlig som 19.30!! haha. Minstemann har vært litt urolig om nettene den siste uken, og vært lys våken i 02-tiden, og i går skjønte jeg hvorfor. Det kommer en tann! Dette er tann nr.7, og heldigvis har ikke nettene vært like ille nå, som de første tennene. Da var det gråt så og si natten gjennom. Barn reagerer ulikt har jeg skjønt, og mine to har sliti veldig med tannfrembrudd.

Ha en fin søndag, dere :) 

Likes

Comments

Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Nicolai har begynt å gå!! :) I helgen tok han sine to første skritt, og først i går turte han å gå litt igjen - og slo til med fire skritt! Den lille babyen min har blitt såå stor. Det er så rart å tenke på. Om ikke mange ukene fyller han 1 år, og dagen etter bursdagen hans begynner jeg smått å jobbe igjen. Jostein har pappapermisjon to dager i uken, så det er disse dagene jeg skal jobbe. En myk start.

Jeg elsker babytiden, men kjenner det er helt greit at han begynner å bli større. Hver alder har sin sjarm - det er helt sikkert. Jeg gleder meg over alle de små og store tingene i hverdagen med barna mine. Bare det at Nathalie sier noe fint til meg, kan få meg til å gråte..haha. Men, hun er ei lur frøken som vet akkurat hva hun skal si. "Snille, snille mamma`n min" er en setning som går igjen, gjerne da hun har gjort noe som ikke er helt greit ;) Hun har hatt en laang trassperiode, men nå begynner det endelig å løsne. Jeg har på følelsen av at jenter er hakket verre enn gutter akkurat der... eller tar jeg feil? 

Likes

Comments

Åh, som jeg gleder meg til vår! Sitter å ser gjennom bilder fra 2015, sorterer og sletter. Jeg føler jeg sletter med jevne mellomrom, men får ofte besked om at det ikke er mer diskplass igjen. På tide å legge inn mer på den eksterne harddisken, og slette på macen. Jeg var flink til å fremkalle bilder før, og var godt i gang med album til Nathalie, men nå har det gått helt i glemmeboken. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å velge ut noen få bilder, så jeg har nesten to fulle album med bilder frem til hun blir 1 år! haha. Lurer på om jeg skal kjøpe en ekstern harddisk til, slik at barna får hver sin når de blir eldre. Men..det er jo så koselig med album også, så jeg må nok fortsette :)

Likes

Comments

Siden sist har minstemann blitt smittet med streptokokker, og jeg har trekt en vond visdomstann - så nå går vi alle på penicillin. MEN, nå vil jeg si at vi alle er friske igjen.. Endelig!! Det startet forrige mandag, så nå er vi mildt sagt dritt lei. Vi dro på legevakten med Nicolai på mandags kveld, etter 2-3 dager med feber, masse gråt om natten, og veldig utilpass om dagen. Vi mistenkte streptokokker ettersom Nathalie og Jostein hadde det, men legen mente han ikke hadde det etter å ha kikket i halsen hans. Hun valgte å ta en prøve uansett, for å avkrefte! Vel... testen var positiv! Da var det bare å fly inn på apoteket vegg i vegg med legevakten, like før det stengte. Heldigvis valgte jeg å gi han medisin før vi kjørte hjem, for det aller første jeg gjorde etter å ha satt beina innenfor døren hjemme var å knuse hele flasken med penicillin!! Er det virkelig mulig!??

Over til noe annet ; jenterommet. Nathalie trives mer og mer på rommet sitt, og det er godt å se. Favoritten er dukker og tegne/fargelegge. Kjøkkenet blir også flittig brukt, men akkurat nå er det Nicolai som bruker det mest. Han river ut vasken, og tømmer alt i skapene..haha.

Da har minsten fått sine første sko. Enn så lenge hater han de! Blir kjempe sint og tramper med bena, haha. Det går seg vel til etter hvert som han begynner å gå. Har på følelsen av at han snart tar sine første skritt. Han går langs vegger, bordet, sofaen, osv, og står lenge alene uten å holde seg til noe.

Likes

Comments

God morgen. Måtte denne uken bli bra. Nathalie og Jostein har streptokokker, og jeg tannverk! Nicolai startet forrige mandag med spysyken, så ble han frisk... og nå er det på`n igjen med forkjølelse og feber. Han har seriøst gråti i hele natt! Jeg er sikker på at han ikke har sovet mer enn 10-15 min av gangen. Verken paracet eller pinex har hjulpet han i løpet av natten. Stakkar, lille gutten min. Er så vondt når de små er syke. Nathalie er heldigvis på bedringens vei, og godt er det. Litt redd for at minsten har blitt smittet med streptokokker... eller så mistenker jeg flere tenner på vei.

Ønsker dere en fin uke! :)

Likes

Comments