En smak av friluftsliv

I dag var jeg ferdig tidlig på jobb, og da ble selvfølgelig guttene også hentet tidlig. Kristoffer møtte meg, når jeg kom med bussen, så gikk vi å hentet i lag før han måtte på jobb for ettermiddagen/kvelden.

Siden jeg er så glad i friluftslivet, så spurte jeg guttene om vi skulle ta med oss stormkjøkken og lage middagen ute idag, og det ble de så klart med på. Så vi gikk bort på kjøkkenet alle 3 for å finne ingredienser, så lagde vi pannekakerøre, som vi tok med oss ned i fjøren.

Det hadde begynte å mørkne, når vi gikk hjemme i fra, solen hadde begynt å gå ned lenger bort i fjorden, og vi var klare for en liten utflukt. Når jeg sto og lagde pannekaker, kastet guttene steiner ut i sjøen - og som de koste seg!

Vi trives best ute, for det har vi så godt av når vi først har fint vær på Sunnmøre, og da kan det ikke bli noe bedre når vi i tillegg har med oss pannekakerøre som vi kunne steke!

Når vi kom hjem igjen, så tok vi kveldstellet, tok på oss pysjamas og koste oss litt med barne-tv før det ble leggetid for guttene. Og guttene la seg med et smil om munnen, og var fornøyd med dagens utflukt.


#friluftsliv #mammablogg #hverdagsøyeblikk #matlaging

Liker

Kommentarer