# Den følelsen...

Den følelsen man får av å kjenne varmen fra et bål, når luften rundt deg blir kaldere og kaldere, og ikke minst lukten bålet gir - en følelse av ekte friluft. Akkurat den følelsen fikk vi kjenne på i dag. Planen vår var å reise til Veddemarka (på Sula), men der så det til å være en del folk, så da reiste vi bort til Langevågen for å finne en plass der. Jeg sendte en SMS til min storebror som hadde noen tips og råd, og vi fant en perfekt plass, for både store og små.

Det var en badestrand nede ved fjøren, der vi fyrte opp bål, var det en lekeplass for barna med sjørøverskute, ulike slenger og husker/disser. Der var til og med et stort fiskegarn som hadde blitt knyttet opp i noen trær, der barna kunne klatre - det var veldig populært hos han minste.

Storebroren min og jentene hans kom å hilste på oss også, som var veldig kjekt. Guttene fikk hver sin kniv, til å få spikke sin egen grillpinne, og dere kan tenke dere at det var stas! De var veldig flinke for å være ganske fersk på spikkingen, men med litt øving, så blir dette bra! Når grillpinnene var ferdig spikket, og bålet hadde begynt og fått en god varme, da grillet vi pølser og marshmallows, så spiste vi litt, og barna var så stolte, der sto med hver sin pinne som de selv hadde spikket! 😊Etter litt mat, da var det tid for litt lek. Her var det å disse og leke pirater i sjørøverskipet, og barna de storkoste seg - ikke minst vi voksne!

Vi har med andre ord, hatt en utrolig fin søndag, der vi virkelig har følt på kroppen hvor deilig det er å kose oss slik ute i naturen ❤


- Hvordan har din søndag vært?

#friluftsliv #bål #familietid #mammablogg #hverdagen #Langevåg #natur

Liker

Kommentarer