Det blev verkligen inte lika bra bloggning som jag tänkt mig såklart... Främst eftersom jag egentligen inte har gjort så mycket roligt de senaste dagarna. Jag har främst hängt på jobbet och sedan kollat serier... Här kommer iaf en bild på frukosten som jag åt i morse haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Riktigt längesedan jag bloggade nu, och senaste gången jag bloggade riktigt kontinuerligt var väl egentligen i åttan... Men nu funderar jag på att sätta igång med bloggandet då jag faktiskt känner att det hade varit roligt. Både att dokumentera vad jag gör men också för att inspirera mig själv, och förhoppningsvis senare andra. Vi får se hur länge detta håller i sig men nu kör vi.

Jag startade min dag hos pappa i Kungälv med nybakat bröd och kaffe. Eftersom jag är riktigt orutinerad bloggare glömde jag självklart att ta kort på frukosten men det får väl bli någonting jag lär mig med tiden. Efter frukosten duschade jag och sedan mötte jag upp en kompis för lunch på NK Sushi. En annan kompis mötte upp oss och vi gjorde lite ärenden på stan innan jag åkte hem, duschade igen och fixade mig.

På kvällen var det dags för födelsedagsfirande av min pojkväns lillasyster vilket var väldigt trevligt. Då jag jobbar tidigt imorgon bitti kände jag att det var bäst att sova hemma så att ingen annan skulle behöva plågas av min tidiga uppstigning så nu sitter jag i min säng och tänkte snart gå och lägga mig. Bilden under är väl lite sneakpeak på min outfit men eftersom jag inte är en äkta bloggare kommer det ingen riktig outfit-bild, får se om det någonsin kommer någonting sånt här. Godnatt på er!

Likes

Comments

-Vanilla Tea with milk

-Pineapple, banana and coconut smoothie

-A​voiced with herbal salt

-Strawberries

-Blueberries

-Passion Fruit

Likes

Comments

-Mango and Passion fruit smoothie

-Forest Fruit Tea with milk

-Applejuice

-Vanilla and Strawberry yoghurt

-Grapefruit

-Blueberries

-Strawberries

-Passion Fruit

Likes

Comments

Gick till skolan och hade adventssamling första lektionen, hur mysigt som helst. Sedan hade vi folkdans på idrotten och efter det åkte Angela och jag till banken för att öppna bankkonto för vårt UF-företag. Efter det åkte jag hem och dumpade mina saker och tog en promenad till humanistiska biblioteket. På kvällen var jag på en jätterolig 18-års middag hos Paulina.

Frukost/ En av alla granar på skolan, så mysigt!!/ Påväg till biblioteket

Blandade bilder från middagen/ Fina Paulina

Likes

Comments

Likes

Comments

Började min dag med GA, stressade till hem och till Avenyn på lunchrasten och sedan åkte vi tillbaka till skolan. Slutade runt fyra och då mötte jag upp Matilda. Vi hämtade biobiljetter och sedan lagade vi pasta med köttfärssås, dröm :P Vi gick sedan till Bergakungen och såg The Hungergames: Mockingjay Part 1. Nu har jag precis tittat på det sista Portkod-avsnittet och ska nog sova ganska snart, godnatt!

Klassiska spegelbilder x2

Mat/ Matkoma/ Efter bion :P

Likes

Comments

Vaknade tidigt för att hitta ett par nya jeans men efter att ha varit i ca alla affärer som sålde jeans så gick jag hem tomhänt, mötte upp Lisa och Elina och tog en kaffe på Condeco.

Snabbade sedan mig hem för att fixa mig inför Matildas 18-årsmiddag. Tog bussen till kungälv och hade en jättemysig kväll där. Sedan satte vi oss på bussen tillbaka till stan och gick till Valand.

Påväg hem till Matilda/"Tänk om jag tappar bort garderobkortet"/Valand

Gick hem vid tre och somnade i samma säng som två av mina favoriter, dröm!​

Likes

Comments

Jag...

...tycker att det är jobbigt att slänga mat och därför äter jag mer än vad jag borde

...älskar te, dricker minst en kopp om dagen, oftast mer

...är en nattmänniska, älskar att vara uppe på nätterna men har svårt för att komma upp på morgnarna 

...tycker inte om att vara ensam hemma, speciellt inte på kvällar och nätter

...stör mig mer än vad jag borde på folk som inte kan skilja på vissa ords betydelse, t.ex. risk och chans 

Likes

Comments