Svaris #2

Hur ser din eftermiddag ut när du kommer hem från skolan? Pluggar du mycket, eller tar du bara allt lite som det kommer? Det sista du skrev är precis det jag gör. Jag tar det lite som det kommer och det jag känner för. Vilket oftast bara är att äta lite mellis framför någon bra serie, blogga lite, läsa andra bloggar, hänga på twitter, insta, snapa mycket(!!), ta bilder, en powernap kan ske ibland, sen äta en god middag med familjen och avsluta i soffan/sängen nyduschad och insmord. Om jag verkligen måste pluggar jag väl (kanske) en timme max efter skolan, men brukar oftast skjuta upp det och förtränga det <3

Använder du fortfarande p-piller? Om ja, vilka? Yeah, prionelle 28.

Tjänar du bara pengar på sponsrade videos eller alla? Älskar att du är rak och enkel i dina svar, du är super duktig på det du gör. Tack för dem fina orden först och främst. Jag tjänar pengar på alla videor då intäkterna styrs av antalet visningar. Och eftersom jag får visningar (hade varit tufft annars) på alla videor jag lägger ut så tjänar jag pengar. Sen blir det ju mer eller mindre beroende på hur mycket visningar. Sen om jag gör en sponsrad video får jag då också en bestämd summa utöver det.

Hur tror du du hade reagerat om Filip skaffade ny flickvän? Blivit glad för hans skull såklart!

Tycker du att du är "överskattad"? tänker på det som sägs om dig i framförallt Falun och Gävle, att du inte är mer än en 4 egentligen men blir en 11 för du blir intressant och snyggare av ditt kändisskap? Haha bästa jag har hört. Så länge jag är en 11 (dvs högre än dig) så är jag nöjd :-)

Är du sugen på någon hockeykille atm? Syftar väl på någon av jvm killarna som kanske Alexander Nylander? Haha alltså ni är ju roliga ibland. Självklart är jag sugen på en hockeykille, det är man väl alltid? ;-) Alex är jättesöt men känner honom inte speciellt.

Jag undrar ifall du ångrar att du klippte luggen eller om du gillar det? Jag tycker nämligen att det är superfint och hade själv tänkt klippa så, men är osäker på om det är jobbigt att få till den bra och få det att se snyggt ut hela tiden, haha. Kram! Jag har inte ångrat det en sekund! Känns som jag fick mycket mer frisyr liksom. Var också orolig att jag skulle behöva styla en massor vilket jag aldrig gjort förut men det behövdes icke. Typ alla bilder ni ser på mig förutom när det är lockigt då, har jag bara duschat och låtit det själv-torka. Ibland viker jag in luggen lite med en plattång vilket är ett tips, då syns den liksom lite mer men annars inget märkvärdigt.

Hur klarar du av alla människor som inte kan gå vidare från allt "drama" som vart kring dig det senaste? Jag blir så jäkla provocerad av dessa och det måste väl du också bli? Fattar inte hur man orkar lägga så mycket energi på någon annans liv. Hoppas du får ett fint år, kram <3 Klart jag också blir provocerad! Tro mig finns gånger jag skrikit för jag blivit så arg och vill bara skriva så grova comebacks men kommer sedan på mig själv och suddar ut för det är ju faktiskt det bästa. Att tysta ned dem och låta det hela rinna ut i sanden. Om jag skulle ge svar på tal på allt som skrivs skulle det ju aldrig ta slut. Även fast det mycket väl kliar i fingrarna ibland...

Tjänar du pengar på instagram? Inte en krona! Om jag inte skulle göra något enstaka samarbete där någon gång men jag gör verkligen aldrig det. Hatar reklam och sponsrade inlägg på instagram. Vet inte varför men känner inte att det passar in där.

Vad är ditt drömresemål? Bora bora!

Vad har du och Filip för relation egentligen? Är din bror och Filip vänner? Tänk att detta fortfarande intresserar så många. Jag säger det en sista gång, jag och Filip är kompisaaaaar. Det är även min bror och Filip, ja.

Vet du vem som "läckte" videon från din privata och vad hände efter det? Ja det vet jag, men det är inget jag lägger energi på. Inget hände förutom att denna sötis inte längre får följa såklart, stackars hen verkligen.

Gillar du att läsa? Haha nej, tyvärr. Läser verkligen aldrig.

Använder du alltid string? Oftast men absolut inte alltid. När jag bara är hemma en heldag eller har mens brukar jag sätta på mig dom största trosorna jag har och bara strosa runt. Men string tycker jag är mer nice i vardagen för att slippa troskanter och dylikt sen tycker jag typ det är lika bekvämt så.

Vad tycker du om att vissa tjejer känner sig tvingade till att photoshopa sina bilder rejält? Speciellt tjejer som är stora inom sociala medier? Då menar jag inte filter eller så, utan att göra ben smalare osv. Hade du kunnat göra något sådant? Kram! Jag känner mest, om dom vill göra det så låt dem. Så länge dom inte uppmanar andra till att göra samma sak för det tycker jag är fel. Vi alla är fina som vi är såklart och inget ska behöva retuscheras. Men jag vet ju själv att jag nån gång har jämnat ut min vänstra skinka för vinkeln blivit skev, inte för jag känt mig tvingad utan för det skulle bli en snyggare bild bara. En annan sak är ju när man redigerar allt så man inte ser ut som sig själv längre.

Hej, vet att detta med filip börjar räcka men har en fråga som handlar mera om förhållanden egentligen. Du skrev tidigare då ni hade ''paus'' med att ses, att det inte var likadant som i början, att ni inte riktigt var nykära mera. Du behöver inte svara på om det var därför ni gjorde slut, men tycker du att det är en orsak att göra slut med någon? Eller är det något man kan jobba igenom? Ska man bara lämna varandra, eller fortsätta och hoppas på det bästa, även om det gör så sjukt ont att saker har förändrats..? Åh får typ ont i magen för jag minns hur jobbigt det var när känslorna började svalna och det fanns inget jag kunde göra åt saken hur mycket jag än önskade. Det här är så otroligt individuellt så jag kan absolut inte säga hur man ska göra i dessa situationer men jag skulle väl råda att absolut inte göra slut så fort detta händer för tro mig, det är supervanligt. Så många av er kunde relatera och jag läste hur många trådar som helst på internet att det är fullt normalt. Och det är ju bara rimligt egentligen, såklart man inte är nykära, förälskade och har pirr i magen jämt. Så att ha det i åtanke och bara försöka vänja sig och inse att det bara är positivt. Att man blivit så trygga i varandra, kommit ett steg längre, att det blivit vardag typ. Fortsätt ses så länge ni njuter av varandras sällskap och hitta på nya spännande saker så kommer säkert pirret tillbaka <3

Vilka är dina favorit godisar? Alltså jag äter typ inte godis längre. Har förätit mig på naturgodis och sånt här vanligt gelégodis har jag kommit på mig själv att jag knappt gillar. Tar typ tre bitar sen är jag trött på det. Låter som jag blivit nyttig nu men ersätter detta med massor av chips och glass istället ;-)

Går du på insidan eller utsidan när det gäller killar? Och vad för typ av killar gillar du? Tex känsliga killar eller "badboys"? Haha både och! Utsidan till en början antar jag, sen börjar insidan spela mer roll ju längre man kommer skulle jag säga. Har haft en "incident<3" då jag bara gick på utseende, gick åt helvete. Det räcker aldrig med bara en utsida hörrni. Sen om han ska vara känslig eller "badboy"? Vad är en badboy ens? En som skolkar från skolan, är otrevlig och egenkär? Nej tack. Men sen är jag fett känslig när det blir för mycket känslor och gulligull också. Tar lätt avstånd då. Lär typ ha en störning men gillar verkligen inte sådant. Så antar att jag vill ha någon blandning av dem båda.

Jag hoppas ni tar mina svar med en nypa salt för vissa av era frågor alltså.... Dom lär jag ta med en grävskopa salt HAHA. Men det är kul!!! Precis så jag vill ha det. Tycker inte man ska ta livet för på stort allvar jämt. Tror verkligen på att ett gott skratt förlänger livet så skratta mer folk och lev lite <3

Gillar

Kommentarer

Jullan
Jullan,
Ääääälskar dina "svarsinlägg", så roligt att läsa!
Elin
Elin ,
Hej Linn. Kollar på din yt kanal ibland och har uppfattat det som att du inte mår så bra just nu. Ett tips är att kolla upp dina p-piller, jag fick själv en depression av prionell.
linnahlborg
linnahlborg,
Jag mår bara fint nu 😊nouw.com/linnahlborg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229