Header

aa

Höstlooov! Så skönt att bara vara ledig och slappna av ett tag. Har inte så mycket planerat det här lovet men det tycker jag är skönt. Idag bär det av till Falun då brorsan har match, sen är väl halloween-festen nästa helg det enda jag har i min icke existerande kalender. Hoppas ni får ett gosigt lov och glöm inte att kolla in på tuben där jag har varit aktiv på sistone. Kram!

/ http://youtube.com/linnahlborg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_1507 IMG_1510 IMG_1520 IMG_1523

Kostymbyxor – Filippa K (här) / Tröja – Dobber

Ännu ett prov avklarat men många kvar tyvärr. Kämpar sista två dagarna som är kvar nu sen ska jag njuta lovet ut. Börjar så sent som halv tolv imorgon vilket är precis vad jag behövde just nu.

Likes

Comments

IMG_1497 IMG_1499
Tröja här.
Vad är det med att alla lärare sätter allt veckan innan lov? Blir typ förstörd. 6 prov/inlämningar/redovisningar den här veckan och ingen kommer vara lyckligare än jag när det är fredag och vi går på lov. Hoppas ni har en skönare fortsatt vecka än mig så hörs vi.

Likes

Comments

IMG_1448 IMG_1450 IMG_1454 IMG_1455 IMG_1461
IMG_1459
Igår kväll åkte jag och mamma till Falun för att kolla på Williams hockeymatch, den slutade så sent som runt 11 på kvällen så vi bestämde oss för att sova kvar en natt på hotell. Han har sen träning idag också så jag och mamma får titta på Idol i Williams lägenhet och sen tar vi med han hem. Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Untitled-1

Tokkär i min nya skinnjacka från Chiquelle, ni hittar den HÄR. Har den i svart sen innan men den har verkligen alla andra också så tänkte varför inte köpa en i beige. Fräscht till hösten och något lite annorlunda. Liiike!

Likes

Comments

IMG_0346IMG_0329
Gårdagens skol-outfit och tränings-outfit. Måste tipsa er om att smaka drycken Nocco om ni ej gjort det, supernice innan träning eller den e nice som allmän dryck i för sig. Träningskläderna beställde jag från Nelly förra veckan, tightsen hittar ni HÄR och tröjan HÄR. Så mycket roligare att träna färgglatt!!

Likes

Comments

IMG_1439 IMG_1444

Har fått så många frågor om mina guldiga halsband, speciellt det med ett L på. Förstår varför för jag går inte en dag utan det. Nu har jag även skaffat ett med båda mina initialer på, men älskar verkligen dom här halsbanden och använder dom varje dag. Dom kommer från Jane Kønig vilket är ett danskt märke.

Likes

Comments

IMG_1414 IMG_1416 IMG_1419

Nu åker halsdukarna och mössan på för jäklar vad kyligt det är på mornarna. Visst jag går bara till busshållplatsen och väntar på bussen i max fem minuter men brrrrr. Projekttorsdag idag och efter det ska jag plugga och springa lite på löpbandet. Hoppas ni får en bra torsdag!

Likes

Comments

IMG_1412

Jag är inte ett sånt träningsfreak som behöver mängder av protein för att överleva men jag tränar normalt och tycker att det kan vara nice att slänga i sig en proteinbar för att återhämta sig efter träning eller bara boosta upp energin lite. Min favorit kommer från onewhey och är i smaken mintchoklad. Den finns i mängder av olika smaker men jag blir typ knäsvag av mintchoklad därför går den här verkligen hem hos mig. Köpte mina HÄR och rekommenderar er verkligen att testa! :)

Likes

Comments

IMG_1314 IMG_1317 IMG_1323 IMG_1331

Direkt efter juridikprovet idag satt sig jag och Matilda på ett café för att plugga spanska till provet imorgon. Direkt efter det hade jag ett spännande skype-möte och nu ska jag och mamma snart äta och efter det tänkte vi bubbla lite i jacuzzin. Avslutar nog kvällen med lite mer spanskaplugg och ett ph-avsnitt. Kraaam

Likes

Comments