Header

Vilken linje kom du först in på och vad går du nu?
Först gick jag på Hantverksprogrammet (stylist) och nu på ekonomiprogrammet.

Varför bytte du?
Velade mellan dessa två linjer under omvalsperioden men bestämde mig för att gå stylist, vilket jag kände när jag kom dit och fick höra vad som skulle hända under läsåret, inte passade mig. Sen hade jag några kompisar och bekanta på ekonomiprogrammet vilket kanske lockade extra mycket.

Bytte Tova också?
Om ni missade det så började jag och Tova på stylist tillsammans och ja, hon kände exakt som mig så hon började på en annan utbildning men på samma skola som mig. (Vi bytte alltså skola också, inte bara linje)

Är det mycket och svår matte på ekonomi?
Nu har jag bara gått i en veckas tid så hittills har matten absolut inte varit något problem. Jag har 3 60-minuters lektioner i veckan, vilket jag inte tycker är så illa alls. Min bror går andra året på ekonomiprogrammet nu och han tycker inte matten är jobbig alls. Så jag tror faktiskt att allt det här man hört om att det är så mycket matte på ekonomiprogrammen är lite överdrivet.

Kan man börja på ekonomi fast man inte är så bra på matte?
Jag gjorde det ??

Har du några planer efter studenten?
Haha nu började jag precis ettan, så inget jag har funderat på direkt men det första som kommer i tanken är självklart att resa.

Hur mycket hade du i meritpoäng?
245.

Vilket ämne har du lättast för?
Engelska.

Hur ser ditt schema ut?
Älskar det! Bättre än jag hade i grundskolan. Slutar som senast 15.

Gillar du muntligt i skolan? Tex att redovisa?
Nej guuud nej, hatar det. Eller det är inte lika illa nu som när jag var yngre men blir alltid lika nervös och stressad innan en redovisning.

lol

 

Vill ni att jag fortsätter svara på era gymnasiefrågor?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_1048IMG_1049 IMG_1059

tröja – bikbok / kjol – cubus / over the knee boots / mk klocka

Måndag idag och en ny skolvecka på g. Idag börjar även Paradise Hotel hahah och ja jag är skyldig till att kolla på det. Bara jag? Tänkte skriva att inget annat speciellt händer i veckan men hallå jag fyller faktiskt år på fredag. Men nu ska jag dra mig till skolan. Kram

Likes

Comments

Skärmavbild 2015-08-30 kl. 17.58.38

wishlisttt

Fick en kommentar om att jag borde tipsa om vad man kan önska sig. Har samma ”problem” själv för jag blir nämligen ett år äldre på fredag och jag tycker det är så svårt att komma på saker när släkten frågar vad man önskar sig. Jag tänkte faktiskt önska mig en tv i år, att ha på mitt rum, men lite mer rimliga saker har jag satt ihop här ovan. Jag har också tänkt önska mig lite höstnytt typ som en ny väska, en kappa eller ett par skinnhandskar. Sen sitter det ju aldrig fel med att helt enkelt få kontanter eller ett presentkort på sin favoritaffär.

Likes

Comments

IMG_5018
IMG_5016
Untitled-1
Lite bilder från gårdagens kräftskiva. Sååå gott med kräftor, äter det alldeles för sällan och så mysigt att ha lite kvalitétstid med släkten. Idag är det träning som står på schemat annars ingenting speciellt. Hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments

Untitled-1 IMG_1029 IMG_1037 IMG_1038

set från cubus – tröja här, kjol här / vita slip-ons / mk klocka

Kom precis hem från stan där jag shoppade lite och lunchade med Julia och Matilda. Ikväll ska vi till mormor och morfar för att ha en liten kräftskiva tillsammans med dom och våra kusiner. Ska bli jättemysigt och gott!

Likes

Comments

IMG_1010
IMG_1023
IMG_1027
IMG_1028
Skjorta Ralph Lauren (länk) / Jeans Levi’s (länk) / Tygsko Gant
Äntligen fredag! Veckan har gått hur snabbt som helst tycker jag men det är ändå skönt med lite ledighet som vanligt. Vet inte om det blir partaj eller mys ikväll, är typ mer inställd på mys men vi får se. William kommer hem över helgen också vilket är roligt. Hoppas ni får en bra fredag :)

Likes

Comments

IMG_0991 IMG_0993 IMG_0995 IMG_1005

Klänning – BikBok HÄR / Tygskor – Gant / Klocka – MBMJ

Idag har jag min första projektdag i skolan. Vet inte riktigt vad det innebär men vi får väl se! En liten uppdatering en så länge är att jag stortrivs på den nya skolan och mitt val av linje känns äntligen rätt.

Likes

Comments

ja

ett / två / tre

Btw: Hittade en länk till den exakta blusen jag har som ni alla frågat om. H Ä R :)

Likes

Comments

aa

 

Ni hittar hela min spotify-lista här:

Likes

Comments

hej

Sån lättnad. Har nu kommit in på gymnasiet, linjen och klassen jag ville, så nu känns det som livet är i balans igen. Känner att jag har varit ganska hemlig när det gäller valen jag har gjort och så men det utav anledningen att jag tänkte samla alla gymnasiefrågor nu och svara på alla i samma inlägg. Så ställ era frågor ni undrat om gymnasiet så svarar jag på dom om cirkus en vecka kanske när jag gått in mig på min nya skola :)

Likes

Comments