Header

Ibland när vi sitter på stranden och solar så kommer det en kamel gåendes. Den går inte helt fritt utan det är nån man som går med den i ett ”koppel”. Ser lite roligt ut, för det är ju inte varje dag man ser kameler lite här och var. Ibland är det folk som ”rider” på dom också, men det skippar jag haha. Vad vill ni att jag ska blogga om när jag är här i Egypten? Känns ju lite tråkigt att bara sitta och skriva att jag solar och badar varje dag. Är det något speciellt ni vill veta eller se bilder på? Hoppas ni har det bra där hemma, kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag framme i Egypten och allt är jättebra. Eller jag kom egentligen fram igår, men kunde inte blogga då. Men idag var första hela dagen vi var här. Vädret har varit superfint idag, vi har badat och solat hela dagen. Vi har både legat vid poolen och vid stranden. Som ni ser så la jag in en bild på mina springskor och det var för att jag har nyss varit ute och sprungit lite med mamma. Det var super varmt att springa men det gick bra. Annars då, hur är vädret i Sverige? Nu har jag tillgång till internet så nu ska jag försöka slänga in ett inlägg varje kväll.
 
Om ni undrar så är det en timme i tidsskillnad. Om klockan är 18 hos er så är den 19 här i Egypten. Vi ligger alltså en timme före.

Likes

Comments

I samarbete med caseapp.se har jag fått äran att tävla ut ett eget designat iPhoneskal. Vinnaren kommer få designa ett eget iPhone 4/4s/5 skal. Egentligen kostar ett skal 299kr men vinnaren får ett gratis.
 
REGLER:
– Gilla caseapp’s facebook sida HÄR.
– Skriv en kommentar att du är med.
 
STÖRRE CHANS:
Blogga om tävlingen, samt länka till min blogg.

Både denna och elf tävlingen kommer jag avsluta när jag kommer hem från Egypten. Alltså om ungefär en vecka.

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Om 2 dagar åker jag till Egypten i en vecka. Ska bli så otroligt skönt. Imorgon måste jag packa hela dagen. Det är så himla tråkigt, men sånt måste göras. Många har frågat om jag kommer blogga när jag är där. Och ja, det kommer jag. Eller jag kommer ta med en dator så jag kan blogga iallafall sen får vi se hur mycket jag hinner uppdatera. Och jag tror att wifi kostade, så vi får se. Men något inlägg kommer iallafall. 

Likes

Comments

Har precis bakat chokladbollar. Det var faktiskt sjukt längesen jag gjorde det. Men nu har jag gjort det iallafall, det är ju så lätt att göra och så gott. Snart blir det mat och gotta framför melodifestivalen. 

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Idag åt jag min favorit mat till lunch. Pasta Carbonara med tomater, bacon och parmesan. Finns inget godare! Gillar dock bara parmesan på Carbonara, gillar det inte annars. Tycker ni om parmesan? :)

Likes

Comments

Som ni har tjatat! Nu är min sminkkollektion äntligen uppe. Anledningen till att det har tagit så lång tid för mig att göra denna video är för att jag har inte riktigt vara nöjd med min förvaring, sminket har bara legat lite överallt och då kände jag att det inte var kul att visa. Är fortfarande inte helt nöjd, men jag kände att jag kunde visa er nu iallafall. Men jag kommer säkert få uppdatera denna video flera gånger eftersom jag kommer göra om min förvaring massa gånger och jag kommer även köpa mer smink. Men här är videon iallafall! 

Likes

Comments