Header

Bakade världens godaste chokladrutor idag eller kärleksmums som vissa kallar det. Detta är seriöst det godaste som finns. Helt perfekt! Har bakat sjukt mycket på sista tiden men det är ju så kul och gott haha. Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Börja prenumerera på glossybox HÄR. Tycker absolut ni ska göra det. Jag lovar att det är värt pengarna :) 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått hem min januari box. Tycker det är så synd att man måste vänta en hel månad efter en ny box för jag blir verkligen superglad varje gång den kommer. Men hur som helst, vill ni att jag ska visa produkterna i ett inlägg eller i en video? :)

Likes

Comments

Igår fick jag hem massa bilder som jag har framkallat. Nu ska jag försöka få upp dessa på väggen i mitt rum så fort som möjligt så kan jag visa resultatet sen. Har velat framkallat bilder jättelänge men har typ bara skjutit fram det osv, men nu har dom kommit och det är superkul!

Likes

Comments

Den här färgglada ögonskuggspaletten är från märket Färg. Måste tipsa er alla om den här paletten för att det är verkligen väldigt bra pigment, jag lovar er. Det blir verkligen mycket färg at skuggan. Sedan är alla skuggor väldigt glittriga och fina. Denna palett skulle jag verkligen rekommendera om ni vill ha något färgglatt! Paletten kan ni köpa HÄR.
 
// samarbete med makeupstudion //

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår bakade jag supergoda dubbla havreflarn med choklad i mitten. Har ni ätit såna förut? Jag tycker iallafall dom är hur god som helst. Känns som min blogg bara handlar om mat nu för tiden, haha.

Likes

Comments