Eyelash growth serum - 11 days result

Har nu använt Liner Superfood Eyelash Growth Serum i 11 dagar, och tänkte att jag ville dela med mig av resultat. Jag har inte använt detta serum färdigt ännu och tänkte att efter 4 veckor kommer jag dela med mig av hela resultatet, men här kommer mitt vänstra öga (bilden ovan är före, bilden nedan är efter 11 dagars användning). Visst har dom växt! Man kan tydligt se att fransarna har blivit längre och når längre ner på "mätbrickan". Man kan även se en förändring om man tittar på de kortaste fransarna längst in. Jag kan även se en stor förändring på mina fransar under ögat. Ska bli spännande och se hur stor skillnad jag kan se om 2 veckor, och om jag kan lyckas ta lite bättre bilder, haha (det är inte det enklaste).

Nu är ju inte bilden nedan den perfekta bilden, men jag delar med mig av lite mer utförligt och bättre resultat om cirka 2 veckor!

Gillar

Kommentarer

GOLDEN CAULIFLOWER STEW WITH CHICKPEAS

Tänkte dela med mig av ett recept jag hittade på en blomkålsgryta med kikärtor. Så god och enkelt att göra, sedan är den även vegansk!

Ingredienser:

Ett blomkålshuvud
En halv burk kikärtor
4dl kokosmjölk
1 matsked kokosolja
Två klyftor vitlök
En halv gullök
En halv lime
Persilja
Salt
Peppar
Gurkmeja

Börja med att hacka upp gullöken och stek den sedan med kokosoljan i en stekpanna i cirka 5 minuter.

Pressa i vitlöken och rör om, sedan pressar du i limesaften och rör om i cirka 1 minut.

Häll i gurkmeja och blanda ordentligt så att löken får en gyllene färg. Häll sedan ner kokosmjölken och krydda efter smak med salt och peppar. Låt sjuda i några minuter.

Häll i blomkålen och sätt på ett lock. Låt stå och puttra i cirka 5-7 minuter tills blomkålen har blivit mjuk.

Häll i kikärtorna. Låt stå och puttra tills kikärtorna har blivit mjuka.

Servera med ris., eller använd som ingrediens i en wrap. Toppa med persilja och/eller chili för hetta och avnjut!

Gillar

Kommentarer

Maria Nila True Soft Hair Masque

Jag är ju lite sådär överförtjust i Maria Nilas hårprodukter. Dom är inte bara toppen för ditt hår, utan även vegansk (och svenskt märke!). Jag hittade detta märke när jag bodde i Sverige, och när jag flyttade till Belfast så fanns den inte att köpa. Av min stora förvåning så såg jag den i hyllan hos min (då) nya frisör, och efter det så lyckades jag hitta Maria Nila på Amazon. Lyckan! Häromdagen så köpte jag en Hair Masque (inpackning) som stolt ska börjas användas nu för att mjuka upp håret.

Mitt hår har nämligen en förmåga att bli lite frissigt (trots flitig användning av balsamspray och inget hårfönande), så förhoppningsvis kan detta hjälpa till med det! Min frisör har för närvarande stängt på grund av lockdown, så jag försöker verkligen mitt bästa med att vårda håret så jag inte ska se halvt galen ut när denna lockdown är över. Kan dock knappt bärga mig att få i ny färg och nya extensions!

Gillar

Kommentarer