'cause she is smokin'

Delar med mig av dessa bilder idag från när jag var i Sverige under julen. Tvingar Frida att posera framför en gul vägg utanför där hon bor. Ja, för varför inte? För övrigt så längtar vi väl efter vår nu? Vår och känslorna som kommer med våren. Energin som flödar och bara hoppet om att ljuset och värmen snart är här på riktigt. Sommar, vi saknar dig!

Gillar

Kommentarer

Promenad i South Belfast

Promenader runt om där jag bor är någonting jag försöker få till så ofta det bara går. Energi-boost och frisk luft. Härliga miljöer. You name it. Längtar till våren och när alla blommor börjar blomma. När solen värmer på.

Om det är någonting jag tycker om lite extra när jag är ute är att se alla fina små hus runt omkring. Alla små gator. Sen hur Belfast omringas av berg. Man ska verkligen beundra naturen och det vi har runt om oss. Man kan alltid finna skönhet i minsta lilla sak.

Gillar

Kommentarer

Detour to Oslo

Påvägen hem till Belfast så hade vi bokat flyg från Oslo. Det var det billigaste alternativet från oss då alla flyg från Stockholm till Dublin var väldigt dyra. Vi tog därför bussen på lördagsmorgonen till Oslo från Örebro, och stannade i Oslo en natt. Till vår stora förvåning så snöade det en hel del i Oslo. Det var kallt och snötäckt! Vi lyckades dock ta oss förbi Fridas gamla hoods från den lilla perioden då hon bodde där, och även till Operahuset. Sedan tog vi oss vidare till hotellet vid flygplatsen där vi spenderade natten. Alltid så härligt med dessa små detours ändå, tyckte definitivt det var en bra plan från vårt håll!

Gillar

Kommentarer