Pubcrawl with workones

Igår så hade jag en inplanerad pubcrawl med mina jobbarkompisar. Vi var först hemma hos mig och begav oss sedan till åtta ställen. I vanlig ordning så blir det kaos när det kommer till pubrunda - men bra kaos! Hade en riktigt rolig kväll, och har själv inte varit ute och druckit på ett tag på detta vis så idag har jag varit trött. I princip bara sovit hela dagen, haha.

De ställen vi gick till var några av mina favoriter i Belfast - Ryans Bar, Laverys, The Points, Liquid XXX, sen stannade vi vid julmarknaden som hade öppning igår, sen vidare till Granny Annies, Tipsy Bird och 39 Gordon Street. Allt som allt en lyckad kväll! Nu räknar jag ner till julafton och resan hem till Sverige.

Gillar

Kommentarer

Time for Christmas

Direkt efter att Halloween är över här i Belfast så byter affärerna pynt till något mer julvänligt. I ett köpcentrum som jag besökte idag (Victoria Square) så var det redan julpyntat med granar och ljusslingor. Det känns lite konstigt att det redan är dags för jul och att året börjar gå mot sitt slut. Men det är faktiskt mindre än två månader kvar tills julafton! Mindre än två månader kvar tills jag åker på besök till mitt Sverige. Jag var faktiskt iväg idag för att handla julklappar, och har faktiskt handlat hälften nu, vilket känns skönt. Ingen julstress detta år! Nästa vecka är det även dags för den årliga julmarknaden som sträcker sig fram till julen. Ingen snö ännu dock, det kan Sverige få för sig själv!

Gillar

Kommentarer

Midsommar - movie

Nu har jag sett "Midsommar". Filmen som handlar om ett gäng amerikaner som hänger med sin svenska vän till Sverige för att fira midsommar. Det dom inte vet är att dom kommit till en väldigt speciell sekt. Jag hade faktiskt tänkt se denna på bio, men den gick så sent då när den kom ut så tror vi slutade upp med att se den nya Annabelle den gången istället. Men nu så såg vi den hos mig istället, för ville gärna se den med någon, och jag tänkte att hur kul vore det inte att se den med någon som inte är ifrån Sverige?

I alla fall så kände jag att jag fick förklara lite grann att det inte är så vi beter i Sverige när det kom till vissa saker. Samtidigt som det var vissa saker som vi faktiskt gör, och jag fick säga "Okay so we actually do that, but not exactly like that maybe", och sen förklara haha. Filmen är ju väldigt (med betoning på "väldigt") speciell, så min tanke gick direkt till att 'nu kommer folk att tro att vi håller på sådär i Sverige'. Förhoppningsvis inte haha!

Gillar

Kommentarer