Hair extension

Någonting som jag gav mig på i början på det nya året var att fixa mig hårförlängning. Har velat haft det så länge, men det har varit så dyrt i Sverige, så jag tog mig aldrig i kragen och gjorde det. Men nu i Belfast har jag hittat en så bra salong som gör så att mitt hår får perfekt svall. Är så nöjd med min förlängning. Mitt hår har alltid svårt att växa riktigt långt, och även svårt för att bli riktigt tjockt. Men med hårförlängningen kan jag få det perfekta svallet!

Gillar

Kommentarer

Morning VS Evening

Tog lite snapshots när jag gick till jobbet och när jag gick hem. Egentligen skulle jag kunna stanna fler gånger och ta kort på alla fina färger och ställen, men för det första skulle jag på morgonen troligen komma för sent till jobbet, och för det andra så tycker jag det är lite pinsamt när man står och tar kort. Känns som folk dömmer en på något vis, haha. Men får försöka att inte bry mig och ta lite fler bilder. Som tidigare nämnt så finns det ju så mycket fint runt om i Belfast, och jag tycker både det är roligt att ta kort och att dokumentera. Försöker i alla fall att ha det i åtanke, och att ta lite mer bilder! Det lite dumma blev väl att bilderna blev tagna i farten, lite synd! Men ni får i alla fall en liten glimt av en Belfast-morgon och en Belfast-kväll i mina ögon när jag går till och från jobbet.

Gillar

Kommentarer

Change of jobs

Under detta år som har gått, så bytte jag även jobb. Jag slutade jobba på nurseryt efter 1 år där, och gick då vidare till någonting helt nytt. Jag jobbar nu på ett företag som har Microsoft som klient, vilket då betyder att jag ger support via Facebook och Twitter när det kommer till Microsofts produkter. Det är väldigt spännande, och jag gillar det faktiskt!

Jag har fått lära mig så otroligt mycket på detta yrke, och får verkligen utrymme att utmana mig själv, vilket är en väldigt viktig del i ett yrke för mig. Jag har blivit tränad i tre olika produkter som även kommer ge mig kunskap för framtiden och framtida jobb. Jag känner mig nöjd över att jag bytte till detta jobb då min dåvarande arbetsplats inte alls var bra. Arbetsvillkoren var riktigt illa, och det låg en bra bit bort från där jag bodde. Kanske att jag en dag går tillbaka till barnomsorgen, men det kommer i så fall att vara i Sverige, där det blir taget på större allvar och villkoren är mycket bättre!

Gillar

Kommentarer