Just a lazy friday

Äntligen är det fredag och helg! Veckan har ändå gått relativt snabbt måste jag säga. Min energi är tillbaka, även om det är lite hosta och snuva kvar. Men det får man nästan räkna som standard-mode när man arbetar på ett nursery. Denna fredag tog jag mig till julmarknaden efter jobbet för att köpa fudge. Om det är någonting man måste köpa här så är det fudge, gudomligt gott men så otroligt mättande! Jag har faktiskt bara latat mig sen jag kom hem. Tittat på Big Bang Theory och nästan somnat på kuppen samtidigt som jag titt som tätt skrattat högt åt seriens halvdana humor haha.

Imorgon bär det av till London över kvällen. London ligger endast en timme bort med flyg från Belfast, och tro det eller ej, jag ska på date där. Är det inte så lustigt att Nordirland ligger emellan tre länder (Irland, Skottland och England), och att man kan ta sig till de tre så enkelt? Känns som man har så många olika möjligheter, haha!

Måste att se under juletider för mig är ändå Bridget Jones! Någon mer än jag själv som kan relatera till henne emellanåt? Haha.

Gillar

Kommentarer

Yellow warning of wind

Godmorgon! Nu är jag påväg till jobbet och intalar mig själv att nu är det snart halva veckan som gått! Onsdagar brukar vanligtvis vara den värsta dagen på jobbet med flest barn och bara allmänt stressigt. Men imorgon är det torsdag och då brukar det släppa lite eftersom alla tänker "tomorrow it's friday at least...". Jag har bara känt mig lite trött, men dagarna på jobbet har gått väldigt bra, trots det! Vädret här fortsätter som vanligt med storm. Har nog inte varit med om så mycket olika stormar på en så kort tid! Idag är det gul varning, vilket innebär att man ska vara uppmärksam. Jag hoppas i alla fall på att trafiken flyter på som den ska så jag kommer hem från jobbet i rimlig tid!

How I miss my bestie friend!

Gillar

Kommentarer

That christmas feeling

Jag har verkligen inte alls fått någon som helst julkänsla. Hela Belfast började julpyntas för ett par veckor sedan (lite väl tidigt va!) och staden verkligen lyser "JUL". Det är massor med "träffa tomten"-event, julmarknader, winter wonderland, julsaker i affärerna, och dom har till och med byggt upp en backe som man kan åka donout nedför. På jobbet är det pyntat från topp till tå, och jag har faktiskt satt upp min board med barnens snöänglar som är gjorda utav deras fot- och handavtryck (blev så gulligt!). Men, för mig verkar inte julkänslan riktigt vara där. Jag vet inte om det är för att det inte är någon snö, att jag inte är med mina vänner och dricker glögg, eller att det bara är såhär just i år. Förmodligen kommer julk��nslan smyga sig på lite längre framåt! Hos mig kommer det i alla fall inte julpyntas. Främst för att jag inte har någon lust att spendera massa pengar på julsaker att hänga upp. Jag nöjer mig med sprakande ljus och julfilmer!

Pinterest.

Gillar

Kommentarer