En tripp till IKEA

Idag tog jag en tripp till IKEA. Hade ju ledig dag från jobbet, vilket har varit så himla välbehövligt! Sov ut i morse och så fixade jag mig i ordning och tog bussen. Åt lunch där, köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt! Har nog aldrig varit så förtjust i lingonsylt förr som jag var idag, haha. Sen gick jag runt och kikade lite. Tänkte köpa en osthyvel, men det hade dom inte. Har letat överallt men det finns inte osthyvlar någonstans här! Dom hyvlar inte ost här utan river den eller köper färdiga skivor... Får helt enkelt köpa en nästa gång jag är i Sverige och ta med, haha. Det jag fick med mig var en matlåda och massor med ljus. Köpte även en påse med godis och en burk med lingonsylt haha. Kände mig så hemma där med alla svenska flaggor och alla svenska namn på alla produkter, haha vilken tönt, men oj så man kan sakna sitt hemland ibland! Första gången jag åkte dit faktiskt sen jag flyttade hit. Finns ju ingenting som påminner om Sverige här, så idag var det dags med en liten Sverige-boost, haha!

Väl hemma städade jag rummet, diskade och fixade matlådor plus middag. Sen har jag bara tagit det lugnt med filmer och serier. Så välbehövligt! Nu hoppas jag verkligen att veckan går fort fram. Det behövdes verkligen. Hoppas även på att energin kommer tillbaka snart, för den har inte riktigt varit där hos mig!

Gillar

Kommentarer

Psychic Tarot for the heart

Tror ni på det övernaturliga? Jag är super vidskeplig faktiskt. Jag tror man kan lura i mig det mesta, och jag faschineras av historier som folk har om det övernaturliga. Jag och en av mina vänner här gick till en spirituell kyrka här i Belfast och det var faktiskt väldigt intressant. Dom hade ett medium där som tog kontakt med andra sidan bland annat. Dagen efter gick vi på en kurs där man först fick meditera, och sedan öva på sitt mediumskap. Som sagt, super spännande. Jag och min hade innan detta pratat väldigt mycket om egna erfarenheter och jag har länge velat ha min egen tarot-kortlek. Så jag gick till en liten gullig butik och köpte mig en. Den som jag drogs mest till var en tarotkortlek som handlar om relationer (relationen till vänner, kollegor, familj, kärlek och dig själv). Den passar mig så bra verkligen, då jag tror att relationerna man har i sitt liv påverkar hela sin omgivning och sitt psykiska mående.

Nu har jag tyvärr inte använt den på ett tag då jag inte känt mig 100% frisk och varit helt slut samt upptagen med annat. När jag använder kortleken vill jag känna att jag har energi och viljan att använda den. Jag har läst några vänner också, och jag vet inte riktigt vad alla andra känner men jag tycker denna fungerar så bra. Om inte får den en att fundera över saker i livet och den ger svar och viljan att vilja förändra och bli bättre på många olika vis. Jag älskar även att min kortlek är grön! Grön är "min färg", men när jag köpte den visste jag inte om att kortleken var grön. Meant to be? I think so!

Gillar

Kommentarer

Färgat hår och circus

Blodprov är gjort denna vecka, och på måndag ringer jag för att få resultaten! Veckan har varit lång, men har fått sluta 17 varje dag, så är nöjd nog - har ju fått massor gjort! I onsdags så var jag iväg till frisören. Blev lite ljusare i håret och en mer "isig" färg + utväxten ljusare (får se om jag kan få till lite bilder på det!). Igår var jag på Cirque du Soleil, vilket var fantastiskt! Min kompis hade en extra biljett så jag hakade på utan att riktigt veta vad det var. Det är alltså en mer modern cirkus. Så inga djur eller sådant. Det var lite teater/dans/akrobatik mest. Helt fantastiskt och ett mycket bättre val än en traditionell cirkus där djuren plågas. Tipsar er verkligen att se denna om ni får chansen! Idag försov jag mig och fick ta taxi till jobbet. Men det kunde inte alls förstöra min dag! Äntligen fredag! Långledigt för mig också då jag har ledigt på måndag. Idag vilar jag därför upp mig då jag är helt färdig. Det behövs ibland det också!

Gillar

Kommentarer