Fun facts

Godmorgon! Slängde upp en liten uppdatering igår, och måste erkänna att jag var rätt urusel på senaste tiden på att uppdatera. Jag gör det ju mycket för min egen skull då jag älskar att kunna se tillbaka och minnas, men också för mina nära i Sverige som är nyfikna på vad jag håller på med! Följ mig gärna på både instagram (linnahlberg_) och snapchat (linnthegreat) om ni vill ha lite mer koll! Där kommer lite mer korta uppdateringar som liknar lite mer "här-och-nu", medan uppdateringarna här är lite längre och mer välformulerade, om man får uttrycka det så haha. Ska ta mig i kragen och uppdatera mer ordentligt här dock!

Lite roliga fun facts sen jag flyttade:

1. Duschen på nedervåningen (där jag bor) har gått sönder. Går härmed till övervåningen.
2. Det går inte att använda torktumlaren på nedervåningen för då går strömmen, vilket har hänt typ tre gånger och jag och grabbarna jag bor med fattade noll. Går härmed till övervåningen.
3. Jag har tvättat mina hörlurar, en tändare och 10 pund i tvättmaskinen.
4. Brandlarmet har INTE gått något mer.
5. Det är lite mer ordning på grabbarna och röran!

Gillar

Kommentarer

Lovely weekend

Dessa tre bilder får beskriva min helg! I fredags var jag glad att komma ifrån jobbet vid 18 och ta bussen hemåt. Bytte om och fixade mig i ordning för att ta taxin till en vän där vi drack drinkar och skrattade. Runt 22-tiden tog vi oss till Revolution of Cuba för att träffa vänner! Hade en så otroligt rolig kväll, en av de bästa sen jag flyttade hit! På lördagen var jag otroligt trött och återhämtade mig i sängen framför Pretty Little Liars. På kvällen mötte jag samma vän från fredagen och vi åt middag på Granny Annies och gick sedan till några pubar för lite drinkar. Blev en rätt sen kväll fast båda var otroligt trötta, men det var roligt att få komma iväg lite! Söndagen bestod av en hel dag med bara vila. Var så trött från veckan som varit med 9-18 jobb och sen två utekvällar. Återhämtade mig helt enkelt! Denna vecka jobbar jag 7.30-17:00 och på fredag är planen att mamma ska komma hit tills tisdag då hon åker hem. Många SAS-plan är inställda så jag hoppas verkligen att hennes inte är inställt. Frida och Jimmys blev ju inställt och känner verkligen att jag behöver lite kärlek från Sverige nu! Även om jag älskar det här så vill jag ha en liten knippe av mitt Sverige också.

Gillar

Kommentarer

Fredag till söndag

Så mitt första besök från Sverige var som sagt Johanna och Bengtsson! Så mysigt att dom kom hit och jag fick dela med mig av min nya stad och allt fint här. I fredags slutade jag jobbet vid 17 och vi gick runt i Stormont Park. Sen på kvällen åt vi middag ute och gick till massa pubar! Fick inte mycket sömn, så lördagen blev en lugn dag. Vi tog bussen till center och köpte mat på Boojum för att sedan gå till City Hall där det var utomhusbio hela lördagen och söndagen. Vandrade sedan hem till mig och tog en powernap innan det var dags att gå ut igen med mina vänner som bor i Belfast! Som sagt väldigt roligt att ses och längtar tills september när jag hälsar på alla i Sverige! Dom åkte hem 4 på söndagsmorgoben och jag spenerade min söndag med en vän. Lunch, bio och lite drunkar fick bli min söndag! Nu så är det Jimmy och Frida på tur. Dom kommer hit på lördag för en snabb visit! ❤

Gillar

Kommentarer