Sista hänget

Idag jobbade jag till 17 i värmen, fick så fina avskedspresenter av några barn! Kommer sakna mitt jobb med alla gulliga barn. <3 Efter jobbet begav jag mig direkt upp på stan för att träffa tjejerna en sista gång innan jag åker. Vi gick till Burger Love där några av oss åt, några tog en öl och så milkshakes på det. Så gott! Ett av de bättre ställena att äta på i Örebro tycker jag! Kändes trist att säga hejdå, för det är alltid så mycket skratt och glädje. Men jag litar på att jag kommer träffa alla snart igen! Väl hemma träffade jag lillebror för att säga hejdå, också det väldigt tråkigt... Har även hunnit med att duscha och se på serier. Städningen orkade jag inte med idag utan får ta en helkväll imorgon och göra det allra sista. Allt är i princip färdigt, det är sopor som ska slängas och bokhyllorna ska göras rent. Lite småfix! Imorgon jobbar jag till 16, och ska sen hem till storebror för att säga hejdå. Betar av alla nu in i det sista. Sista heldagen i Sverige imorgon - jag laddar!

Gillar

Kommentarer

Sverige-linne

Idag hade jag äntligen en tidig dag och slutade redan vid 14! Begav mig upp på stan för att växla in pengar, och så gjorde jag av med de svenska kontanterna som blev över och köpte mig ett Sverige-linne! Såklart jag måste ha med ett sånt. Nej, men det är faktiskt VM snart som jag ska försöka följa så gott jag kan! Fotboll är ju min grej och försöker alltid titta när Sverige spelar. Så spännande!

Nu ska jag tvätta allt sista och sen när det torkat packa ner allt som inte ska med - vilket i princip är ingenting alls. Känns som jag är rätt färdig med packningen nu. Bara lite smått som ska ner! Idag har det för övrigt känts bättre. Är endast väldigt trött, så blir nog en tidig kväll för mig så jag orkar med morgondagen.

Gillar

Kommentarer

Checklista check

First off...
Fixa jobb (x)
Prata med min chef (x)
Fixa boende (x)
Hyra ut lägenheten (x)
Ring skatteverket (x)
Ring banken (x)
Ring CSN (x)

Säg upp...
Elen (x)
Bredbandet (x)
Smakboxen (x)
Comviq/mobilen (x)
Hemförsäkringen (x)

Pappersarbete...
Läkarpåskrift (x)
Jobbpåskrifter (x)

I lägenheten...
Rensa kläder (x)
Packa ner alla prylar (x)
Lägga sakerna i förråd/huset (x)
Packa (x)
Städa i ordning (x)

På plats...
Fixa National Insurance Number ( )
Fixa bankkonto ( )
Fixa ett engelskt mobilnr ( )

Gillar

Kommentarer