Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lediga fredagar är lika med extra lång helg, alltså mer tid att upptäcka vårt fina Valencia och Spanien, mer tid att umgås och njuta.

Så den här fredagen passade jag, Annabanana och Jessi på att gå till stans bästa brunchfik, Dulce de Leche. Underbart, det är redan mars och massa sol, på gatorna håller de på att pynta och förbereda inför Fallas. Kommer bli galet.

Likes

CommentsOkej, så jag åt den galnaste burgaren någonsin igår... Redo? En vegetarisk burgare med mango, jordgubbar, getost och någon himmelskt god sås. Det var nog bland det godaste jag någonsin ätit, underbart! Och de där nachosen ska vi inte ens prata om, mums mums mums.
Vi va också och såg på basket, Valencia mot ett franskt lag. Det hela började med en tyst minut vilket var väldigt fint... Valencia vann matchen med ett spännande slut, och jag tror jag hittade min Nathan Scott (#23)! 7640686802

Likes

Comments


Dagen började med att vi träffade Amanda och hennes pappa som är här på besök, vid Mercat Central och gick runt där bland att gott. Sen blev det en finfin lunch på en asiatisk restaurang, och jag tror att bilderna får tala för sig själva, muuums.
Jag bara älskar när allas familjer är här haha.. Skämt åsido, dom är helt underbara!Likes

Comments

 
     

Jessicas föräldrar har varit här och hälsat på, och såklart så innebär det mat mat mat. Så det här är från en lunch vi hade på stranden och sen en middag. De är underbara och det va så kul att ha dom här (inte bara för maten, haha). 


Likes

Comments


Första dagen med tjejerna här. 
Vi utforskade Valencia, eller centrum i alla fall. Vi gick mellan alla hundratals olika torg som finns där, kollade in Mercat Central som är en sjukt stor fresh food market här. Och såklart en massa shopping på Colón!

Likes

Comments


I förmiddags blev det en brunch på mitt nya favvoställe Almalibre där de bland annat har Açaí Bowl. Hade aldrig provat det förut men är glad att jag gjorde det för det var riktigt gott, och så fick man välja 3 tillbehör. En perfekt brunch och start på dagen. Likes

CommentsDOM ÄR HÄR!! Alice och Melissa är äntligen här, åh jag har väntat så länge nu. 
Så jag plockade upp dom på flygplatsen här i Valencia, och jag började såklart gråta när jag såg dom men jag har saknat dom så då får man det ;)
Nu ska vi ha dom bästa dagarna medan dom är här.

Likes

Comments