Heej alla underbara hoppas ni haft en bra jul och nyår.

Vad har jag gjort i jul & nyår?

Jag har varit hoss min föräldrar i jul och nyår med två vänner till mamma och vi hade det jätte trevligt och spelade endel spel och åt god matt och endel godis hehe.

så min jul och nyår har varit mysig och trevlig fast jag var väldigt trött när jag kom hem på julafton då det var en hel del folk lite för mycket för mig kanske!

men nu ska jag fortsätta jobba så vi hörs en annan dag!


KRAM JESSIE!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon alla underbara!

I dag ska jag till stan med en kompis, jag ska köpa julklappar till ett julklappspel som vi ska spela på julafton. hoppas jag hittar något annars kan det bli problem hehe.

När jag kommer hem från stan ska jag slå in de jag köpt och sen laga lite tacko tror jag.

Annars blir det en lugn fredag då jag bara ska slappa och ta det lugnt.


kram jessie!<3

Likes

Comments

Nu kommer fortsättningen om min barndom och det kommer handla om min högstadietid.

Jag började sjuan och allt var nytt men min trygghet var att min stora syster gick på samma skola och hon visade mig runt och vi åkte tillsammans till skolan så det var min stora trygghet.

I min klass var vi 8 personer och även dem var nya för mig förutom några som jag visste vilka dem var då min skola när jag gick i 6an skrev brev till en skola och några av dem vi hade skrivit med kom jag i samma klass som, så dem var inte helt nya hehe.

Föst till en början gick det bra men sen fick jag känslor för en kille i min klass och vi blev tillsammans men jag var väldigt osäker när jag var liten men det visste jag inte själv men så fort jag tyckte att han var barnslig eller gjorde något som jag inte gillade gjorde jag slut i stället för att prata med honom fast jag tror att han endå inte hade tagit till sig det eftersom han var väldigt omogen och visade de hela tiden.

min bästa vän som hade försvunnit från mig hade gått på den skolan som jag började på så det var lite jobbigt till en början men jag snackade och hängde en del med dem som gick i hennes klass och dem tog hand om mig på ett bra sätt, så snabbt blev vi kompisar.

I 8an blev jag bästa vän med en i sjuan och vi gjorde allt tillsammans vi bråkade en del om killar osv men vi hade endå väldigt kul tillsammans.

Min lärare jag hade tyckte jag inte om för tyckte dem bara var jobbiga men nu i efter hand så vet jag att dem gjorde allt för att jag skulle lära mig saker och det var den bästa skolan jag gått på för sen när jag kom till gymnasiet så brast allt men om det kommer i ett annat inlägg.

Från sjuan tills jag gick i trean på gymnasiet så har jag alltid haft kompisar och jag har alltid varit personen som inte skäms över vem jag är och varit väldigt mycket och högljudd, tog mycket plats och då ville många vara med mig!

Dagen jag gick ut nian den minns jag som i går och det var så underbart kom jag i håg den dagen var mycket bättre än min egen stundent.

Det var min högstadietid och nästa avsnitt kommer i morgon då kommer det handla om min gymnasietid.

hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

God morgon på er mina underbara läsare!

Jag kom precis till jobbet och ska nu sitta framför datorn fram till lunch sen efter lunch får jag se vad jag gör, ev ska vi kanske baka perarkakor så då tänkte jag att jag ska vara med på det.

men nu ska jag gå ut och ta morgon ciggen för hann inte det i morse då det blev lite stressigt så ska gå ut nu.

Men vi hörs senare hejdå så länge.


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Nu kommer del två av min barndom.

Vi flyttade ju ut till lambohov och jagf bytte skola och där blev det ju ganska kaos för mig då jag blev mobbad och det blev så mycket högre krav på mig så jag gick igenom en utredning på Barn & ungdomshabliteringen Och efter cirka tre till fyra månader så konstaterade dem att jag hade något som dem kallade en lindrig utväcklingstörning men jag kallar det en utväcklingsförsening då jag är lika duktig som en "normal" människa men att jag i huvudet är ca tre till fyra år ungre än den åldern jag är alltså jag är 22 men i huvudet är jag bara 18 till 19 år.

Så till fjärde klass fick jag börja något som kallas särklass men jag kallar det liten klass som man kan få mer hjälp med sitt skolarbete, så jag sattes i den klassen på samma skola och då blev jag ännu mer mobbad dem sa så som tjockis, särbarn, fetto och flodhäst, det fick jag stå ut med från fjärde klass tills jag började sjuan och bytte då skola.

I sexan en dag när jag kom hem så hade mamma tänt ljus i hela köket och i hallen så jag frågade deräckt vad som hänt och hon sa då att min bästa vän Amanda hade gått bort och jag blev galen och gick upp på mitt rum men jag förstod inte då vad som hade hänt då jag var så liten, det är inte förns nu på senare tid som jag förstår att hon kommer inte komma tillbaka.

Del tre om min högstadietid kommer i mogon vi ses.



KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Heej kära dagbok.

I dag är jag ledig och ska ha ett möte och sen bara ta det lugnt, ev se på mitt favoritprogram.

Sen borde jag damsugga lite och tvätta men får se om det blir så eller inte.

men ni får ha en bra dag så hörs vi i kväll igen.


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Heej kära dagbok!<3

Nu tänkte jag berätta lite om min barndom om hur jag var när jag var liten och lite vad jag gått igenom.

Så alla började 1995 07 05 då jag föddes i en liten stad som heter Linköping.

Jag har alltid varit stor i kroppen och alltid varit glad i mat.

Jag var ett busfrö när jag var liten, hittade på massa hyss.

Jag var en väldigt glad tjej som älskade djur och hade många kompisar och speciellt en bästa vän som heter Amanda, vi hängde i hop varje dag i skolan och på fritids och även hemma självklart, vi blev näst intill aldrig osams då vi bara lekte och brydde oss inte om vad andra sa.

Jag bodde en liten bit från stan som hette Berga och där bodde jag och min mamma, pappa och stora syster, sen i mars 2001 så fick jag en lilla syster som fick namnet Sara och vi bodde så trångt så vi blev tvungna att flytta så efter tre år av slagsmål med min stora syster så flyttade vi ut till ett ställe som heter Lambohov och jag blev tvungen att byta skola så började då på slesatadsskolan och det blev kaos då jag blev mobbad och sen hade jag svårt att konsertera mig i skolan och kraven blev högre.

nu ska jag gå och käka lunch så fortsättningen följer i nästa inlägg som kommer ut i morgon vid samma tid.

ni får ha en bra dag och ta det lugnt ute i trafiken.


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Heej älskade läsare.

I kväll ska jag inte göra så mycket men tänkte skriva ändå hehe, Jag ska bara hem och chilla kolla på ett program och sen laga lite middag, Tror det blir pasta med carbanarasås.

jag vet att mitt liv kanske inte är det roligaste hehe men försöker göra det så roligt jag kan men Kom på nu att jag kan ju berätta hur jag mår i dag och jo jag mår ganska bra faktiskt.

Jag äter antideprisiva tabletter och gjort det i fyra veckor så tog beslutet att åka nu efter tre veckor från en halv tablett till en hel så det är första dagen i dag och än så länge känns det bra men får se senare i veckan om jag märker något eller inte.

Nu ska jag skriva ett inlägg som kommer komma upp i morgon så vi hörs i morgon igen men hoppas ni haft en bra dag.

God natt älskade läsare.


KRAM JESSIE.<3


Likes

Comments

Heej alla mina underbara läsare!

Nu tänkte jag berätta lite för er med mina planer frö bloggen, vad jag tänker osv.

Mina planer för bloggen är att skriva minst ett inlägg varje dag så att man verkligen kan följa min resa genom livet.

Så vad gör jag då nu i mitt liv jo jag jobbar på ett ställe som heter Hårdiskarna och kommer jobba med lite olika saker som att txm blogga fixa med en tavla som vi har här med bilder och namn på de som jobbar här och sen ska jag även fixa med hemsidan.

När jag fixat den kommer jag även länka den här så ni alla kan gå in och kolla vad vi gör här.

Nu ska vi äta lunch så vi hörs senare.


KRAM JESSIE.<3

Likes

Comments

Byter jag liv?

Ja, Lite byter jag liv på det sätt att jag förut höll bara på med hästar men nu blir det att lägga mer energi på bloggen och på det jag tycker är kul men tycker ju självklart att det är kul men hästar med och det kommer jag ju inte sluta med utan kommer rida varanan vecka och i bland åka dit och bara vara men det är inte som förut så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för känner att jag inte bara vill hänga i stallet utan att jag måste typ ha en anledning till att åka till stallet men hoppas det blir annorlunda då jag skaffat körkort och kan köra själv.

Vet jag vad jag vill göra i mitt liv?

Nej, jag vet inte riktigt vad jag vill göra men håller på att ta reda på det.

Vet jag vem jag är?

Nej, jag är väldigt osäker i mig själv och vet inte riktigt vem jag är mer än att jag är en glad och sprallig person som vill komma tillbaka till den tjejn för just nu är jag en person som är ganska trött och matt på livet och ser mycket hinder och att jag är så väldelös och inte klarar av dem hindrena men jag jobbar dag för dag med det och det tar sig framåt.


Många av bilderna är gamla!<3

Likes

Comments