Det var inte igår jag satt här och skrev ett inlägg i bloggen. Kollade gamla inlägg och tänkte att jag ska börja igen. Det som har hänt i stora drag är att jag har tagit examen, flyttat hem till Linköping, skaffat jobb och flyttat ihop med min nuvarande sambo! :) Vägen hit har inte gått på räls, ingen jäkla räkmacka precis. Därför är jag så glad att jag står där jag gör idag. Tack vare nära och kära som har trott på mig och fortfarande gör det.

Med det vill jag ha sagt: Sluta aldrig att tro på dina medmänniskor, de som finns där och ta de aldrig för givet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag är medveten om att jag absolut inte är ensam om det här problemet speciellt såhär års när man närmar sig sommaren... Måste bara få ur mig det på något sätt! Jag vill inget hellre än att få ledighet och lite jobb som omväxling från skolan, jag är snart där men ändå känns det som om mkt ska göras innan dess 😣 Försvinner in i min egen värld när jag är skoltrött och ser sängen framför mig till stor del haha 😉 Dessutom fick jag idag min första p-bot som pricket över i:et... vilket inte hade hänt om jag inte varit så stressad på morgonen och parkerat lite galet!


"Tänk positivt" är lättare sagt än gjort i det här läget 😝


Likes

Comments

​Lever just nu mitt i ett renoveringsprojekt haha ... dom gör stambyte i vår lägenhet. Inne på andra veckan nu av fyra. Just nu känns allt så komplicerat bara att diska är en lång procedur och ska jag gå på toa/duscha får jag gå ut ur byggnaden till baracker XD Men snart har halva tiden gått bara att stå ut och blicka framåt! Kommer va värt det sen med ett nytt badrum osv :) Idag gick hissen sönder ett tag när byggarbetarna hade fullt upp haha och dom bygger om i princip i hela området, inte helt optimalt när de ska åka upp och och ner ;) Själv fick jag ta trapporna upp för första gången (haha nä jag driver inte så lat är jag, dock många våningar) så va rätt slut när jag kom upp... Nu ska jag iaf försöka va lite hurtig och prova på Tabata pass på gymmet, får se hur det går! 

Likes

Comments

Vilken kväll det blev igår! Riktigt långdragen
.. kom från Trollhättan där jag hälsat på min pojkvän Jonas och jag åkte 18.45, kom hem vid 24.00. På grund av att det var fullt på spåren så tåget fick vänta och då hann inte jag och ett antal till personer med tåget till Jönköping. Ingen konduktör gick att få tag på i tid för att kontakta de på Jönköpings tåget och ingen information om det ropades ut. Vi såg ingen ersättningsbuss därför gick vi ihop oss och det ordnade sig med skjuts. Skönt att det löste sig men så irriterad man var när man fått vänta och hade rest ett par timmar redan... SJ har gjort det igen.

Likes

Comments

Jag var i London för två veckor sedan och köpte bland annat denna klocka. Var egentligen inte i behov av en för jag hade klocka men jag ville för en gångs skull ha en större ;) Då fastnade jag för denna, velade lite mellan den på bilden och den som fanns i guld men tyckte jag passa bäst i den här klockan!

Likes

Comments

Älskar den här parfymen! Brukar variera lite mellan två olika Britney Spears parfymer, Ariana Grandes och ibland blir det Victorias Secret men denna är favoriten just nu😄 Syrran vet vad jag vill ha haha, fick den i julklapp och än finns det mycket kvar som ni ser 👍

Likes

Comments

Det har varit mycket på gång den sista tiden i skolan och snart är det över för 2015! Har alltså 1,5 år kvar av utbildningen... skrämmande va fort det går o.O De sista två veckorna har vi ännu en gång gjort en film.. fast vi är skådespelarna (4 tjejer). Den ska utspela sig på 80-talet. Har haft sjukt roligt under inspelningarna haha galet va kul man kan ha åt varandra när man gör nåt knas. Tror dock inte dom skulle vilja att jag la upp den här 😂 men får se hur det blir med den saken! 😉 Nu är det bara en lektion kvar och en grej på en omtenta sen tar jag juluppehåll! Hejsvejs 😎

Likes

Comments

Miriam Bryant är min nya idol och förebild! Tack vare programmet Så mycket bättre vet jag att det är hon som står bakom dom geniala låtarna "Push play" och "Dragon" som jag lyssnat på flera gånger om. Hennes namn har jag också hört ett antal gånger men det är inte fören nu som jag kopplat ihop att det är hennes fantastiska röst i dom låtarna. Hon är så ball på något sätt. Verkar va en person som är sig själv i alla situationer och bryr sig inte om vad folk tycker. Jag kunde känna igen mig en hel del i henne när hon berättade om låtarnas betydelse. Sen tycker jag att hennes namn är skitsnyggt! 

Likes

Comments