Vart otroligt seg idag efter gårkvällen. Ikväll va vi ett gott gäng tjejer som åt på hermans, tre rätter och lite alkohol på det. Gick lite efter tolv då jag kände att jag inte riktigt pallade med en utekväll. Är en dag imorgon med ju. Halloween och det ska firas hos Sofia.
Nu ligger jag i pojkvännens soffa och kollar på netflix. Han kommer med pizza om en stund. Lägligt nu när jag nästan precis blivit av med dendära mättnadskänslan.

Likes

Comments

Ger detta ännu ett försök. Ligger i sängen och tänker. Tänker på en jävla massa. Denna fullmånen gör mig tankspridd och ger mig huvudvärk, som nästan alltid annars när det är fullmåne. Hur kan det komma sig att man kan bli så lätt påverkad av någonting som bara ger lite annan dimension på natthimlen ? Tillskillnad från andra kvinnor tror jag dehär är min typ av pms. Istället för att crava marabou och ligga sömnlös i fosterställning av smärta, ligger jag sömnlös av tankarna som spökar. Det är som virvelvinden på liseberg i mitt huvud. Runt runt runt tills man mår illa. Eller är det bara en illusion jag har skapat ?

Likes

Comments