Fortsättning från vår Ivf karusell..

Vi bestämde oss nu för att börja om och göra ännu ett försök, denna gången med nya krafter.
Vi kontaktade Örebro sjukhus igen för att tala om att nu vill vi försöka ännu en gång. Ni som varit inne i denna karusell vet att man får 3 försök från landstinget , sedan får man göra allt privat.

Om jag ska vara ärlig så minns jag inte riktigt hur allting startade och hur andra proceduren gick till men jag minns att vi var på plats o Örebro och nervositeten var hög, rädslan började infinna sig och jag sa till M många gånger inne i väntrummet att jag var livrädd för att det skulle bli som sist.

Det blev vår tur, vi fick ett rum och fick byta om till sjukhusskjortan, nål skulle sättas i armen och smärtstillande skulle intas , snart skulle jag ännu en gång genomgå denna hemska procedur.

Allting gick så bra , jag hade inte speciellt ont och mådde denna gången faktiskt riktigt bra, denna gången hade jag inga svullna äggstockar utan exakt rätt mängd medicin hade jag fått så kroppen var i god balans.

Vi väntade en stund efter och sedan åkte vi hem, den eviga väntan skulle börja. Var det vår tur nu eller skulle vi ännu en gång bli så ledsna och besvikna...

Veckorna gick och det hände inget som inte fick hända, jag hade en sådan fin känsla i kroppen att nu är det vår tur. Natten tills testdagen var lång , jag minns att det snöade , det vräkte ner. När morgonen kom var jag vaken sedan många timmar tillbaka , jag ville bara springa på toaletten och testa.

Vid 07 ringde jag M som var på jobb i Norge , jag var hyper och över förväntan, " nu gör jag testet"
Graviditetstestet var gjort och det dröjde inte många sekunder innan det visade att jag var GRAVID, vilken lycka , vilken känsla, jag grät.

Vi var nu gravida och skulle vänta vårt första barn efter en lång känslomässig resa.

Hur förlossningen var och när vår Levi hade kommit till världen, det berättar jag i ett annat inlägg ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments