Jeg er så klar for en helg på hotell nå. Gleder meg veldig mye til besøk! Med god mat, drikke, whiskey tour og sightseeing tror jeg vi kommer til å få en kjempe helg. Skal bli godt å ta bort skole arbeidet og bare slappe av.

I am so ready for a weekend at this hotel. I'm very excited to see my dad again! With good food, drink, whiskey tour and sightseeing I think we are going to have a great weekend. I am not going to worry about uni work or anything this weekend, just relax and have fun.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ukedagene går så fort for tiden! Det er skolearbeid fra morgen til kveld. Merker det nærmer seg slutten. Det er kun en måned til jeg skal hjem til påskeferie. Heldigvis er jeg veldig streng på at jeg heller jobber hele dagene i uken så tar jeg meg fri i helgene. Jeg hadde ikke klart morgen til kveld hver eneste dag. På fredag kommer far på besøk, det gleder jeg meg veldig til. Vi skal blant annet på whiskey tour og smaking, jeg aner ikke engang om jeg liker det. Det blir spennende.


Etter påsken reiser jeg ned til Edinburgh igjen for eksamen. Håper det er litt sommer vær da så vi kan nyte været litt også. Tenk at etter eksamen flytter jeg hjem, kan nesten ikke tro at det har gått så fort. Gruer meg litt til å skrive masteroppgaven i sommer, men skal bli deilig å være ferdig. Planen for neste år har jeg faktisk ikke peiling på. Har så mange valg. Flytte til Oslo? Bo hjemme? Studere mer? Jobbe? Hjelpe meg. Tid vil vise.

I cant believe that we are already in mid February. It's only a month until I'm going home for Easter. I have so much work to do. A lot of assignments that needs to be done before going home. On Friday my dad is coming to visit and I am very exited. We are going on a whiskey tour, which can be exiting considering I dont know if I like it or not.

After Easter, I am going back to Edinburgh again for exams. Hopefully its a bit warmer so we can enjoy the weather a bit too. I cant believe that after the exams are finished I am moving home. Even though I am writing my dissertation this summer, I still feel that I am finished. As for next year, I really dont know what I am going to do yet. Where to live? Work? Study?

Likes

Comments

Jeg har enda ikke introdusert meg selv for dere som ikke vet hvem jeg er. Mitt navn er Line, jeg er 22 år og kommer fra et lite sted litt utenfor Stavanger. Jeg flyttet til London i 2014 for å studere der i 3 år. I London jeg tok en bachelor i Business Management. Jeg fikk møtt så mange folk som jeg ikke ville vært foruten. Det har vært det beste valget jeg har tatt. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv og ikke minst blitt veldig selvstendig selvom jeg også syntes det er veldig godt å komme hjem innimellom.

Sommeren 2017 var jeg ferdig med bacheloren min, men bestemte meg for at jeg ikke var klar til å flytte hjem. Da bestemte jeg meg for å flytte til Edinburgh i Skotland for å prøve ut en ny by. Her tar jeg master utdanningen min i International business. Nå har jeg bodd her siden september og er ferdig med utdanningen min i august. Hvem vet hva det blir til høsten? Jeg liker å reise, ta bilder og oppleve nye ting.

• • •

I still haven´t properly introduced myself yet. My name is Line, I am 22 years old and I come from a small place in Norway just outside Stavanger. I moved to London in 2014 to study in undergraduate level in Business Management. I have met so many people that will be my friends for life. It is definitely the best choice I have made. I have learned so much about my self, and have become very independent, but still I love home.

Summer 2017 I was finished with my undergraduate and decided to move to Edinburgh in Scotland to try out a new city. I am still studying, but this time it is my postgraduate in International Business. I have lived here since September and I am finished with my degree in August. Who knows whats next? I love to travel and experience new things.

Likes

Comments

Denne helgen har vært så gøy! Jeg har hatt en venninne på besøk fra torsdag til i dag. Vi har fått gjort kjempe mye. Sett gamle byen, spist godt mat, shoppet og ikke minst hatt årets første utepils. Det var så sykt fint vær den ene dagen og da måtte vi jo finne oss et bord i sola og bare nyte det. Det har vært en travel helg, og nå er jeg klar til en travel uke med mye skolearbeid som må gjøres.

• • •

This weekend has been great. I have had a friend from Norway visiting this weekend from Thursday until today. We have had a busy weekend. We’ve seen the old town, had lots of good food, went shopping, and we also had our first beer outside. The weather was so nice that we just had to enjoy it. Its been a busy weekend, and now Im ready for a busy uni week.

Likes

Comments

Vi har hatt det såå gøy denne langhelgen! Det begynte først på torsdag med vorsh og god stemning før vi reiste ut på nattklubb her i Edinburgh. Dagen etterpå var det ut på dagsfylla, noe som var veldig gøy. Da var det bare å poppe drikka med en gang vi stod opp. Lørdagen var litt roligere på dagen da ca hele dagen gikk til soving og opplading til kvelden. Da skulle vi til det jeg gledet meg mest til, ballet. Vi pynta oss i fine kjoler og reiste bort til The Balmoral Hotel. Vi fikk 3 retters middag, vin og god musikk. Det har vært en veldig gøy helg, men nå skal det bli godt å komme seg tilbake til skole og en litt roligere hverdag.

Likes

Comments