Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar ju inredning och ändrar ofta i mitt rum, byter plats på saker och skaffar nya detaljer till rummet såsom ljus, vaser, blommor, statyer osv.. Och jag ÄLSKAR buddha statyer, har därför köpt två stycken till mitt rum, har bara bild på den ena för tillfället men de kommer mera bilder sen! Min minneskort slutade fungera medans jag oftade så kan inte ta mer bilder för tillfället. Men vi ska åka ock fixa det idag. 

Lampa: Trosa Möbler

Buddha staty: Hornbach

Ljushållare: IKEA

Likes

Comments

Idag vart det mest biceps och rumpa, lite mage också. Kommer nog ha träningsvärk imorn.

Likes

Comments

Igår kom vi hem från Vemdalen efter en åttatimmars lång bilfärd. Måste säga att de är jäkligt skönt att vara hemma igen, få in träningsrutinerna igen och sova i sin egna säng. Men har haft de så otroligt bra! Vi åkte skidor alla dar förutom när vi kom och åkte hem, vi bowlade en dag, åt på resturang och hade de hur bra som helst! En liten bildbomb kommer här också.


Likes

Comments

Nu är de ca tre timmar kvar till Vemdalen. Vi gick upp kl 7 imorse istället för 5 som vi brukar. Kan va skönt att sova lite extra. Imorn blir det skidoor!
Likes

Comments

Hade jättemysigt igårkväll med Emilia. Vi va ensamma hemma så vi satte på filmen Annabelle. Den va väl bra, hade ganska höga förväntningar eftersom att alla har sncakt om den så mycket, men den va helt okej. Kan ju säga att The conjuring va bättre. Så vi såg den, sen såg vi två avsnitt av The vampire diaries. Så de va mysigt.

Likes

Comments

Vaknade sex imorse och tänkte gå till skolan. Men nej, en dag till hemma.. Så jag får ta nya tag imorgon helt enkelt. Nu ska jag äta frukost.

Likes

Comments

Idag när jag vaknade så mådde jag minst lika dåligt som igår. Så jag blev hemma idag också. Hoppas på att jag blir frisk tills ikväll så att jag kan rida, men det är väl inte så troligt. Ska äta frukost nu och kolla runt lite på datan.

Likes

Comments

Japp, idag är jag hemma och är sjuk. Typiskt mig att bli sjuk precis när skolan har börjat.. Men men jag för göra det bästa av situationen och som den serienörd jag är så ska jag påbörja en ny serie, Heroes.

Likes

Comments