Jeg melder meg ikke på konkurranser veldig ofte, men det hender seg at jeg legger igjen en kommentar her og der på Instagram. Her om dagen fikk jeg plutselig melding fra Skatush om at jeg hadde vunnet en Vanity Lamp fra dem, og det var så gøy! Jeg har lenge siklet etter flere av produktene deres, så det var utrolig gøy å hente lampen min i går.


Det er slettes ikke en vanlig lampe, den har nemlig to innstillinger slik at jeg kan skru på et varmt lys som lyser ned mot der jeg har plassert smykkene mine, eller jeg kan skru på et kaldt lys rundt speilet når jeg sminker meg. Helt genialt, spør du meg.


Uansett, her ser dere min lille samling av smykker som jeg bruker til hverdags. Jeg liker at smykkene mine har en liten historie og mening bak seg. Det gjør det litt ekstra spesielt å ta dem på, om dere skjønner? Jeg føler også at smykker gjør så mye ut av et antrekk. Det er litt som leppestift - jeg føler meg aldri helt klar uten.


God helg til dere!

Klem, Line

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Ingenting er som å få nye produkter på døren, og innpakningen til denne søte leppepomaden fra EOS var for søt til at jeg ikke kunne dele den med dere. Min favorittblomst, papir i samme farge som leppepomaden og et koselig speil fra Kicks til påføring on-the-go. Det var en hyggelig oppfriskning midt på dag! Produktet er forresten en gave, og jeg blir ikke betalt for å skrive noe om denne - det er helt frivillig, så vet dere det.

Leppepomaden er en ny farge i den svært populære shimmer-serien til EOS, og den gir en lett, sofistikert glans når du påfører den. Alle som tilbringer tid sammen med meg vet at jeg er helt avhengig av leppepomade, og spesielt på vinterhalvåret. EOS leppepomadene tar meg egentlig rett tilbake til ungdomsskolen da jeg og venninnene mine konstant gikk rundt og påførte dem, haha. De er uansett fortsatt like gode, og jeg elsker de naturlige ingrediensene med sheasmør og jojoba-olje! Mmm.


Har du testet den nye serien fra EOS?

Klem, Line

Likes

Comments

Hvor høy er du? Jeg 1.74m høy!

Når våknet du i dag? I dag våknet jeg klokken 06, og var på kontoret til klokken 08.

Hvem er den fjerde personen på tapt-anrop listen din? Mamma, hihi.

Hvilken film så du sist? Jeg så The Devil Wears Prada i går kveld og synes den er herlig.

Hva har du som ringelyd? Haha, dette er litt morsomt. En kveld jeg ikke fikk sove ble jeg liggende å høre på Iphone-ringetoner og endte opp med å kjøpe en som starter som den "vanlige" ringetonen, men som etterhvert går over til en Iphone-versjon av Feels av Calvin Harris. Om vennene mine ser rart på meg hver gang den ringer? Jepp.


Er du sosial?
Jeg prøver! Jeg har satt meg et lite mål i år om å være mer sosial. Jeg er tross alt bare 22, og selv om jeg elsker å jobbe, så er det veldig viktig å nyte tiden som student tenker jeg.

Hva er ditt favorittsted? Alle som kjenner meg vet dette, og det er uten tvil New York. Min fremtidige hjemby håper jeg!

Hvilke nettsider besøker du daglig? Nouw er definitivt min mest besøkte nettside, naturligvis. Utenom det er jeg glad i Into The Gloss og Career Girl Daily.

Hva har du på deg? Et veldig standard Line-antrekk. Svart slengbukse, svart genser med trompet-armer, svarte boots og en stor og god kåpe.

Når så du moren din sist? Hmm. Etter jeg flyttet hjemmefra ser jeg mamma alt for sjelden, men vi snakkes heldigvis ofte på telefon. Sist jeg så henne "på ekte" er vel rundt tre uker siden.

Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? "Trodde de var ferdige 14, men de startet 14 og er ikke her før klokken 15."

Hvem er den siste personen du så i dag? Min kollega og gode venninne @karolinesmadal <3

Hva verdsetter du mest i et vennskap? Lojalitet, latter og at begge parter har et åpent sinn.

Hvilken dessert er din favoritt? Jeg kjøper veldig sjelden dessert og velger heller noe lett og friskt over noe mektig. Kanskje sorbet-is eller fruktsalat?

Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vant faktisk en reise for to til Berlin sammen med Nivea for et par år siden! Jeg tok med min beste venninne og vi hadde en helt super helg.


Liker du kaffe?
Lever for kaffe. Hehe.

Hvordan imponerer man deg? Ha ambisjoner, jobb hardt, vær trygg på deg selv og vær snill mot alle rundt deg. Min lillebror har alltid vært en som har inkludert alle rundt seg, og han har like gjerne hengt med fotball-gutta som med den nye gutten i klassen. Det imponerer meg.

Hva har du alltid i vesken? Lip Glow fra Dior, Beats By Dre, bankkort og tyggis. Iphonen har jeg dessverre stort sett i hånden eller i lomma.

Din favorittalder i livet så langt? Hmm. På en måte vil jeg si at jeg savner å være liten, jeg savner helgene hos bestemor og bestefar som ikke lenger er tilstede og jeg savner å ikke vite hva kjærlighetssorg er. Likevel ser jeg på tilbake på de siste årene som en stor læringsprosess som jeg er takknemlig for å ha vært igjennom. Derfor tror jeg at jeg må si at min favorittalder er akkurat nå som 22 åring. Jeg er reflektert, har et åpent sinn og jeg vet at jeg kan takle det som måtte komme min vei.

Hva er det første du sa til noen i dag? God morgen!

Klem, Line

Likes

Comments


Yey for mandag, og for årets første arbeidsdag på kontoret sammen med @karolinesmadal! Det er utrolig deilig å være tilbake i hverdagen som for heldige meg består av mye spennende Nouw-jobbing.

Dagens antrekk var litt mer fargerikt enn resten av dagen, for å si det mildt, og den rosa kåpen min fra Mbym blir nok en gang flittig brukt gjennom vintersesongen. Jeg er også utrolig glad i scrunchies om dagen - er det flere enn meg som har hengt seg på den trenden? Om det er tilfellet, får du noen gode tips i morgendagens reportasje i det norske magasinet. Jeg ønsker dere alle en herlig uke!

Likes

Comments


Coat:
Vila / Blouse: H&M / Belt: Gucci / Skirt: Bik Bok


FOR en fin uke dette har vært! Jeg har vært mye sammen med familie og venner, noe som har vært utrolig hyggelig. Det ble plutselig flere bursdagsmiddager i ukedagene, men i dag inviterte jeg noen fine venninner til brunsj på Miss Sophie som raskt har blitt min nye favorittrestaurant. Supergod mat, hyggelig personal og ikke minst lekkert lokale! Gliset på bildene over snakker egentlig for seg selv, for vi hadde en kjempekoselig formiddag med drinker og god mat. Gaver fikk jeg også og det er nesten litt morsomt hvor godt noen av de kjenner meg - klær i årets farge, interiør til leiligheten, rødvin, sjokolade, ansiktsmasker og bøker. Jeg fikk blant annet en superfin bok med både bilder og historie fra New York som jeg gleder meg masse til å sette meg ned med i kveld.

Fortsatt god helg til dere!

Likes

Comments


Sweater by mom

Ferien er over, jeg er tilbake i storbyen og hverdagen er i gang igjen. Yay! Jeg gleder meg ordentlig til å være tilbake på kontoret sammen med fine @karolinesmadal, og ikke minst til å oppdatere her inne igjen.

Men dere, se på denne fine genseren som mamma har strikket til meg. Hun er så flink! Den er ikke bare fin, men veldig varm og god også - noe som kommer godt med i den kalde vinterluften. Om jeg skal pakke meg inn i den sammen med en skinnbukse, et fargerikt skopar og et statement belte i vinter? Definitivt.

Happy 2018! 

Likes

Comments

For en liten stund siden fikk jeg tilsendt denne superfine klokken fra klokker.no, og den har allerede blitt flittig brukt av meg. Det er en unisex klokke, og jeg digger at den er litt maskulin og stor, men samtidig veldig stilren og enkel. Denne gjør virkelig så mye mer ut av antrekket selv om jeg bare kombinerer den med en enkel hvit skjorte og jeans sammen med et par øredobber i gull. Love!

Sponset produkt


Dere finner alle de fine klokkene fra Triwa HER.

Selv er jeg utrolig glad i klokker, og elsker å variere hvilken jeg bruker til forskjellige antrekk. Om du enda ikke er i mål med julegavene er jo det også superfint å gi en klokke, uansett om det er til jenter eller gutter. Dagens tips fra meg, hihi. God onsdag til dere!

Likes

Comments

Da har denne frøkna endelig kommet seg hjem til Sunnmøre, og jeg ser veldig frem til å tilbringe noen uker hjemme. Mamma har pyntet så fint til jul! Det er liksom noe helt annet med et stort julepyntet hus enn en liten leilighet med et par stearinlys og en julekule i vinduet, haha. Julestemningen kommer med andre ord snikende.

Jeg startet dagen min med en jordbær - og banansmoothie, min go-to kombinasjon til enhver tid. Den er så god! Nå skal jeg gjøre unna et par ærender før kvelden går til å besøke famile. God tirsdag til dere!

Likes

Comments

Denne uken har så langt vært hektisk, lærerik og utrolig koselig. Etter noen timer på toget var jeg og @karolinesmadal tilbake i Oslo i går kveld, etter en superfin tur til Gøteborg hvor vi møtte hele Nouw-teamet. Jeg er takknemlig for at jeg får jobbe så tett sammen med flinke Karoline, og jeg ser frem til mange kontordager sammen etter jul. Det var også utrolig gøy å møte resten av teamet - så mange hyggelige og motiverte mennesker! Jeg håper vi sees snart igjen ♥

Det ble mye jobb, og lite tid til byvandring, men fra det jeg fikk sett så er Gøteborg en utrolig fin og koselig by. Vi bodde på Hotel Bellora - supergode senger, lekkert interiør og god frokost - tommel opp fra meg! Ellers kan jeg også anbefale The Parlour restaurant hvor vi spiste middag onsdagskveld, gud så god mat!! Relativt ny restaurant som jeg definitivt skal besøke neste gang jeg drar til Gøteborg.

Bilder ble det lite av, men jeg legger ved dette fra balkongen på kontoret og en snap fra The Parlour. Været var definitivt ikke på topp, så det satser vi på er litt bedre neste gang jeg reiser. Takk for nå Gøteborg!

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund