Buksen å satse på! Fra Proenza Schouler og Alexander Wangs pre fall kolleksjon, namnam..

Likes

Comments

Etter en utrolig inspirerende og produktiv moteuke i Stockholm, var det deilig å komme hjem på bursdagen til en leilighet full av tente lys, roser og hjemmelaget middag. Det var en som visste akkurat hva jeg trengte.. Genser fra Ganni, ruter fra Is…

Likes

Comments

Visningen til Cheap Monday i Stockholm så ut som dette, et stort rom med modeller som danset inni store lysringer. Kult, men litt vanskelig å se klærne..

Likes

Comments

Da er jeg hjemme igjen og bursdag er overstått, elsker å ha bursdag! Nå har jeg nedtelling til jeg reiser til New York Fashion Week etter helgen, det skal bli sååå gøy! Digger mine nye joggesko fra KangaROOS (resten av antrekket er gammelt).

Likes

Comments

Nike up-er fashionfeelingen om dagen! Er sikker på at treningen blir MYE mer morro i disse finingene, hihi..

Likes

Comments

Hjelpes... Man burde jo ikke gå inn i den butikken engang(Nathalie Schuterman/Stockholm). Farlige greier. MEN, jeg har bursdag i dag og de er pa salg, what to do? De øverste er fra Stella McCartney og de nederste fra Saint Laurent, begge to er fant…

Likes

Comments

Rutete clutch, vide høyvannsbukser og pologenser fra Caroline Kummelstedt, kåpe og rødt knelangt skjørt fra Dagmar.

Likes

Comments

Det er så kaldt her, og er det noe jeg tar seriøst så er det hår/ansikts pleie.. Nytt serum for huden fra Cuvget, ekslusiv shampoo&balsam (med 24 karat gull!!) fra Miriam Quevedo og ansiktskrem fra Amazing Space.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@lilisfashion

Subscribe