Mango
Asos
Billibi
Billibi
Zara
Asos
Mango
Mango
Billibi

Jeg synes altid at det er så svært, at finde den rigtige sandal. Fordi jeg synes ofte, at sandaler kun bliver tænkt til børn. Og hvem gider rende rundt en hel sommer med sneakes på? Fordi så ender man også bare med hvide fødder, men også fordi det bare er dejligt med luft til tæerne.

Men lige nu er vejret jo heller ikke rigtig med os her i danmark. Det koldt, sådan et rigtig efterårs vejr - Krydser finger for det gode vejr snart kommer

Men rigtig mange skal j også til udlandet, hvor man ligesom har brug for en sandal. Så jeg har fundet nogle sandaler, som jeg godt selv kunne finde på at købe til mig selv.

Kysser Line

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey!

Jeg var igen i år til Distortion med nogle af mine veninder, men man møder jo også en masser andre venner og veninder derinde.

Jeg var der kun om torsdagen, da jeg var på arbejde onsdag. Jeg synes at Distortion er noget af det fedeste, det er så fedt alt alle er så meget på og bare har lyst til at give den MAX gas!!!

Det var også dejligt med et lille break fra eksamenerne, hvor man ellers bare sidder hele dagen lang og kigger ned i en skide bog.

Det var fedt i går, hvordan det mon bliver til næste ÅR!!!!!!!!

Knus

Likes

Comments

Bluse
Bluse
Bluse
Shorts
Shorts
Shorts

Hey!

Nu er jeg endelig tilbage igen, efter at have været væk i et stykke tid. Jeg har endelig afsluttet 10. klasse og jeg fik læseferie i går tirsdag. Jeg har også fået et nyt arbejde på Starbucks, og det tager også meget af min tid.

Videre til selve indlægget. Jeg synes at sæts er så pæn og cute på samme tid, især om sommeren. Jeg synes at det her blomstermønster som ligesom er ret oppe i tiden, er så mega flot og striber går man bare aldrig galt i byen med. Så her har jeg bare fundet nogle af mine ynglings sæts, som jeg gerne selv vil eje.

Knus

Likes

Comments

Hey!

I går fik jeg en rigtig gode mail i min e-boks. Jeg fik en mail om at jeg var blevet optaget på Niels Brock Innovationsgymnasie - Jeg kunne næsten ikke være i mig selv.

Jeg søgte jo allerede i februar måned, så jeg har været meget spændt på hvornår vi ville få svar. Så hele dagen i går, gik jeg og nogle andre fra min klasse med helt ondt i maven. Vi gik bare og ventede på at få svar.

Så nu glæder jeg mig bare, til at mine skriftlige og mundtlige prøver er overstået og jeg er færdig med 10. klasse.

Knus:)

Likes

Comments

Hey!

Jeg havde jo fødselsdag den 11. april, så i lørdags holdte jeg brunch for de tætteste veninder - Det var super hyggeligt. Jeg fik nogle gode gaver af dem, og nogle som jeg godt kunne bruge. Jeg synes altid det så hyggeligt at holder fødselsdag. Elsker det ;-)

Jeg fik selvfølgelig taget nogle billeder af det hele.

Knus

Likes

Comments

Hey!

Personligt synes jeg at soft bra kan være virkelig flotte, især hvis man har en basic t-shirt på. Hvis man så har soft bra på med blonde på stroppen, at den så titter frem - Det er så pænt og feminit.

Her har jeg samlet lidt forskellige slags, og nogle af dem kunne jeg tænke mig selv.

Håber at i kunne bruge det :-)

Knus

Likes

Comments

Hey!

Jeg ved ikke om i kender sangeren Aurora, hun er så skide dygtig. Jeg er fuldstændig forelsket i hendes stemme og i hendes sange. Det er bare sådan nogle sange som man kun en gang, også bliver de tilføjet til playlisten.

Giv dem et lyd

Knusss

Likes

Comments

Billeder fra Tumblr

Hey!

Vi er kun lige kommet tilbage fra ferie, men synes dog godt nok at de første dage har været hårde. Jeg er bare så træt af skole i øjeblikket, og vi lære ikke rigtig noget nyt - det kan jeg slet ikke klare.

Har virkelig bare lyst til at ligge i min seng hele dagen og ikke lave en skid. Håber at det snart bliver bedre, da jeg ved at jeg snart har læseferie og det hele snart er slut. Jeg prøver også at nyde min sidste tid i 10. klasse, fordi jeg går på læseferie den 23. maj - Det kommer fandme tæt på.

Knus

Likes

Comments

Hey!

Jeg vil lave en serie, hvor jeg engang imellem vil vælge et mærke. Udfra det mærke, vil jeg vælge min yndlings ting/items, men jeg vil også fortælle lidt om mærket.

Det første mærke er Kooreloo, de laver meget flotte tasker, som er håndlavet og er mere som et kunstværk. Hver tasker er lavet af lokale materialer, der kommer direkte fra Grækenland. Traditionel vævning, halvædelsten, luksuriøse one-of-a-kind tekstiler.

Jeg har selv kigget på taskerne i længere tid nu, og har også overvejet at købe en selv. Det bliver nok det næste jeg kommer til at købe. Foroven har jeg lavet en collage med mine favoritter.

De kan købes i butikken Betina Beltner, som ligger i Kongens Lyngby.

Knus


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey!

Nu er jeg tilbage igen, og det er over en måned siden jeg startede mig nye blog op. Der er slet ikke kommet noget nyt indlæg op siden. Jeg har simpelhen bare haft såååå travlt. Til at starte med har jeg bare haft nogle problemer med nogle veninder, som har taget meget af min tid. Så har jeg været på studietur med min klasse, og vi var i Finland fra 3. april til 7. april - mega hyggelig tur. Da vi kom hjem havde jeg påskeferie. I ferien har jeg været sammen med mine veninder, fået shoppet og været til fester.

Jeg havde også fødselsdag den 11. april, hvor jeg blev 17 år. Jeg havde en meget dejlig dag med min familie. Jeg synes jeg bare ferien er gået sindssygt hurtig, og i morgen bliver det almindelig hverdag igen - øv. Når vi så kommer tilbage skal vi så småt begynde på vores eksamen, jeg går jo i 10. klasse. Snart får jeg også af vide om jeg er kommet ind på Niels Brock, så det bliver meget spændende - krydser.

Jeg glæder mig bare rigtig meget til at få blogget igen.

Knus 

Likes

Comments

Hej!

Velkommen til min blog. Det her bliver mit første indlæg på min nye blog. Jeg har haft en anden blog før sammen med min veninde, men har valgt at lave min egen nu. Den her blog vil primært bestå af mode, bolig og ting der bare sker i min hverdag.

Jeg håber at i vil følge med her på bloggen.


Likes

Comments